NYX Cosmetic | Off Tropic

Måltidsboxen | 25% rabatkode

Måltidsboxen.dk slankeboxen rabatkode
*Reklame

Jeg har over nogle uger været så heldig at modtage slankeboxen (1500 kcal om dagen) fra Måltidsboxen. Hver søndag er der landet en stor flamingokasse foran min dør med morgenmad, frokost og aftensmad til 5 dage.

Det der tiltaler mig ved Måltidsboxen er, at det er nemt, lækkert og hurtigt. Man får alting serveret – bogstavelig talt – og så skal man selv varme det. Morgenmad og frokost skal man ingen gang varme, det skal bare åbnes og spises. Jeg er elendig til at stå op om morgenen, og jeg orker sjældent at stå og bikse det store sammen aftenen før. Så det er super nemt og bekvemt at tage morgenmad og frokost med på farten uden at skulle det store. Aftensmaden tager som oftest mellem 10-30 minutter at forberede an på hvad der skal serveres. Der kan være spaghetti, nudler eller ris der skal koges. Kylling der skal steges i ovnen, mv..

En anden ting der tiltaler mig ved netop slankeboxen er at alting er målt op og anrettet for en. Man skal ikke selv stå og tælle kalorierne. Det kan være svært at sparke sig selv i gang, det kan være svært at finde gejsten til at gøre det. Så er slankeboxen netop super fed at give sig i kast med 🙂

Måltidsboxen.dk slankeboxen rabatkode
Inde på Måltidsboxen’s hjemmeside, kan man uge for uge se madplanen. Så hvis man har lyst til at prøve, kan man lige gå ind og kigge om det der står på næste uges menu nu også tiltaler én.

Den kommer, som skrevet længere oppe, hver søndag imellem 9-17. Man skal blot sørge for at have bestilt inden onsdag kl. 23.59. Og man kan vælge imellem hverdag, flexi, veganer, slanke og frokostbox. Og der kan selvfølgelig vælges det antal personer man er i hustanden, om man ønsker morgenmad og frokost, om man kan lide fisk, osv.

Næste uges madplan (30. marts – 3. april) for Slankeboxen ser fx således ud:

Mandag: Veggie-burger med BBQ dip, revet “ost”, rustikke fritter og chipotle
Tirsdag: Farmors karbonader med letstuvet forårsgrønt og små kartofler
Onsdag: Oksefrikadeller med rucolasalat, rødbede-tzatziki og fetakartofler
Torsdag: Enchiladas med oksekød, hytteost og ristede majs
Fredag: Bolognese med frisk pasta og marinerede cherrytomater

Måltidsboxen.dk slankeboxen rabatkode Det har virkelig overrasket mig hvor varieret og lækkert det er uge for uge. Og man opdager nye spændende retter og får udforsket sine smagssanser. Super fedt koncept! Og hvor belejligt er det ikke lige i denne corona tid, hvor folk helt skal holde sig så isoleret som muligt for at undgå smittefare. Nemt! Få serveret maden til døren og undgå at handle ind blandt en masse mennesker 😉

Hvis I selv kunne tænke jer at prøve en box derfra, så har jeg fået lov at give 25% PÅ FØRSTE MÅLTIDSBOX MED KODEN ‘mia25’ 🙂 Jeg får intet ud af at I bruger koden, udover fornøjelsen. Jeg håber at I kunne bruge mit indlæg til noget og fandt lidt inspiration. Kender I konceptet og har måske selv allerede prøvet det? 

*Boxen er venligst tilsendt af Måltidsboxen. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg.

Måltidsboxen.dk slankeboxen rabatkode

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYX Cosmetic | Off Tropic