Liquid Collagen fra Algenist

NYX Cosmetic | Off Tropic

NYX Cosmetic Off Tropic Har vi det ikke ofte med at gå med de mere “sikre” farver når det kommer til øjenskygge? Jeg har ihvertfald altid fundet trygheden ved det mest dæmpede. Men efterhånden som skønhedsbranchen udvikler sig, bliver det mere og mere normalt at udforske de mere festlige farver. Og det er jeg helt vild med!

Jeg har købt to paletter fra det skønne mærke NYX Cosmetics. Og der er altså alle regnbuens farver. Jeg er dog ikke den modige type der strikker det vilde look af og går ud for en dør med det. Jeg udforsker og leger stadig med looks derhjemme, og holder mig til det dæmpede når jeg er ude. Men Rom blev hellere ikke bygget på en dag! Ting tager tid, ikke?

Off Tropic paletterne Shifting Sand og Hasta La Vista fra NYX er begge en blanding af metallic, matte og satin skygger. Fælles for dem er at de begge er super pigmentrige og så er de inspireret af varmen og sandet fra en paradisø. Kender I NYX? Har I mon disse paletter? NYX Cosmetic Off Tropic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liquid Collagen fra Algenist