Maybelline | SNAPscara Mascara

Liquid Collagen fra Algenist

Algenist Liquid CollagenJeg ved ikke om I har spottet hudpleje mærket Algenist endnu? Ellers kan I læse med her og blive lidt klogere på et af deres produkter ☺️

Flydende kollagen
Allerede i min alder begynder huden at miste sin styrke og elasticitet fordi den ikke danner kollagen så hurtigt mere. Liquid Collagen fra Algenist er en serum med små gule kugler i, som I muligvis kan spotte på billederne. Det er Microalgae Oil perler. Microalgae Oil er rig på Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer samt E vitamin. Så man får en spændstig og mere fast hud samt dejligt med fugt 💦

Dyre dråber
Det er en helt fantastisk serum udstyret med en smart pipette til at dosere. Desværre er den ikke særlig drøj i brug. Det er umiddelbart det eneste minus. Men derfor kan det netop blive en halvdyr fornøjelse hvis man bruger den hurtigt. Så er det heldigvis godt at man kan mikse og matche sin hudpleje, så kan man spare lidt på den 🌝

Forhandles hos..
Jeg købte min ved Magasin i sin tid, da de havde procenter på den. Jeg ville dog gerne have haft købt den hos de skønne Wega Beauty, men der var den desværre udsolgt. Det er den heldigvis ikke lige pt, så I kan finde Algenist Liquid Collagen her. Kender I Algenist og/eller måske produktet her? 

Algenist Liquid Collagen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maybelline | SNAPscara Mascara