Simply Chocolate | Julekalender

Julie Sandlau øreringe fra Chanti

Julie Sandlau krystal øreringe Chanti*Reklame

Hvad ønsker I jer i julegave i år? Smykker er for mig altid en god ting at ønske sig. Især øreringe, dem kan jeg ikke få for mange af 😍

Jeg har øreringe fra Julie Sandlau i forvejen, og det seneste par er disse smukke krystaløreringe med en fin sten over kuglen – opbevaret i det nye, fine smykkeskrin fra Chanti.

De runde hvide krystaløreringe er i satinrhodineret sterlingsølv med sandblæst overflade og to cabochonslebne hvide krystaller. De pynter super fint uden at være for meget. Jeg kan rigtig godt lide at bruge dem til hverdag. De føles hellere ikke tunge at gå rundt med i ørene. Det betyder en del for mig, at de ikke gør det.

Smykkeskrinet er en nyhed hos Chanti. Det koster 100 kroner og er i kunstlæder med struktureret overflade. Der er spejl i og plads til både ringe og øreringe, som er det jeg bruger allermest når det kommer til smykker. Det lukkes ved hjælp af en lynlås.

Hvad synes I om øreringene? Har I mon selv nogen smykker fra Julie Sandlau? 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simply Chocolate | Julekalender