PediCurve | Elektrisk fodfil

Pudderdåserne | Hudpleje

Pudderdåserne Alt i en creme Niacinamid Hyaluronsyre*Reklame

Pudderdåserne er et skønhedsunivers skabt af damerne Helene og Katja. Med deres store passion og mange års erfaring indenfor faget, har de selv udviklet en hudplejeserie der er parfumefri og hvor der virkelig er styr på ingredienserne. Billigvoks.dk er netop blevet forhandler af mærket, og i den anledning har jeg været så heldig at teste nogle forskellige produkter fra Pudderdåserne.

ALT I EN CREME – Creme der både kan anvendes til ansigt og krop som tilfører den rette mængde fugt og beskyttelse til huden på grund af en god sammensætning af ingredienser. Den indeholder desuden en plantebaseret ingrediens, SyriCalm, der virker anti-inflammatorisk på huden. Det er en skøn creme hvor jeg med sikkerhed kan sige at den går ind og giver godt med fugt. Min hud er så vanvittig tør, og så har den desværre været slemt forsømt de sidste mange måneder..

ALT I EN HYALURONSYRE – Det nyeste skud på stammen i hudpleje serien er denne serum med tre forskellige typer Hyaluron samt Squalane der giver fugt og smidighed til huden og giver den glød. Igen et produkt der kan anvendes til alle hudtyper, men som gør sig især godt til den tørre hud. Den har desuden anti-age virkning da den udglatter og fine linjer reduceres. Den fungerer rigtig godt sammen med cremen, og jeg kan virkelig mærke hvor fugtmættet min hud stadig er når jeg vågner om morgenen.

NIACINAMID 10% – Serum til huden der forfiner huden tekstur. Formindsker porer, reducerer rødme og virker udglattende. Det er det høje koncentrat af niacinamid – også kaldet B3-vitamin der har de forbedrende fordele for huden. Jeg valgte det her produkt pga alle de lækre ting det gør for huden. Dog kan jeg ikke se nogen umiddelbar forskel endnu. Men jeg opdaterer senere hen..

Testen er ikke fuldestgørende endnu, da jeg kun har haft ganske kort tid til at teste. Så jeg tænker at redigere i indlægget senere hen, når jeg kan komme med en mere præcis bedømmelse af produkternes virkning hver især og tilsammen.

Til sidst, inden jeg slutter af, vil jeg tilføje at 40% af emballagen på Pudderdåserne produkterne er fremstillet af Ocean Waste Plastic – det er genbrugt plastik der bliver samlet op have, flode og strande verden over.

I denne uge (uge 48) kan I få 20% på hele hudplejeserien. Kender I Pudderdåserne produkterne? Har I nogen I vil anbefale? *Produkterne er tilsendt til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

1 kommentar

  • Jeg oplevede selv en forfining af min hud ved brug af Niacinamid og skal også have genkøbt den! Og så er deres Alt I En Salve en lifesaver, hvis man har tendens til tørre læber.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PediCurve | Elektrisk fodfil