Goodiebox | Drømmeland 2019

PediCurve | Elektrisk fodfil

 *Reklame

Hvis I har fulgt med på instagram har I nok set mig lave stories omkring denne fodfil. Det er en elektrisk fodfil fra danske PediCurve. Modsat mange andre slags fodfile er denne udstyret med glasfil som er langt mere skånsomt mod huden.

Der er to slags glas til filen. En der er til mindre hård hud og så er der en grovere slags til de der døjer med meget hård hud. Jeg hører til den sidste.

Når man bruger fodfilen skal man anvende den på våd hud og efterfølgende huske at bruge en fodcreme, så huden ikke tørrer helt ud. Jeg må indrømme jeg var skeptisk ift hvor hård hud jeg har og hvor fin glasfilen synes. Men jeg fik heldigvis manet min skepsis til jorden. Jeg har – til de mindre sarte sjæle – smidt videoer op på min instagram, hvor I kan se min hårde hud og hvordan filen her hjælper..

PediCurve har lavet brudgaranti på glasfilen således, at hvis den går i stykker indenfor et år erstattes den kvit og frit. Et bundle koster 498 kroner og der er gratis fragt. Og vi ved godt, at vi ELSKER gratis fragt 😉 Find sættet her. I det bundle, hører der, udover fodfilen, også deres glas neglefil med. Den er smart da den både er skånsom mod neglene men også fordi den ikke kan nedslides. Den skal blot skylles efter brug, og så er den så god som ny.

I kan dog også få fodfilen alene lige her til 399 kr. Hvis I bruger rabatkoden “Mia – Sunde fødder” kan I opnå 10% på hele jeres køb. Kender I PediCurve? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox | Drømmeland 2019