Æther | Ætheroxyde

Goodiebox | Powered By 2019

Goodiebox Powered By 2019 *Reklame

Februar måneds GOODIEBOX er her og den har temaet “Powered By”. Boksens indhold går ud på at hive vores indre wonder woman frem, med produkter der blandt andet giver superkræfter til hænder, hår og negle 💥

Luxie Medium Fan Brush – Fin børste som er ideel til at fremhæve ansigtstræk med en highlighter.

HairLust Hair Gummies – Spiselige vingummier i forklædning som vitaminer som styrker håret og dermed får det til at vokse hurtigere samtidig med at gøre det stærkt og sundt. De smager af jordbær 🍓

Bellápierre Cosmetics Banana Setting Powder – matterende pudder med gul undertone som neutraliserer mørke rander samt rødme i huden.

Raunsborg Hand Cream – Velduftende håndcreme som er nærende og fugtgivende for hænderne. Absorberer hurtigt ind i huden. Jeg har haft den for mange år siden – den er fantastisk. Mine hænder er altid ramt voldsomt i kulden. Denne gør kål på det, og så kan den også bruges på andre problem områder. Jeg havde eksem på hals/bryst området som den var super effektiv imod 🌹

Mesauda Milano Rock Nail Hardener Base Coat – En “four in one” der både fungerer som basecoat, topcoat, negleforstærker og skinnende lak. Jeg synes den lyder lovende, så det skal helt klart testes om den kan styrke neglene og undgå splittelse af dem.

Jeg er mega fan af den her boks! Jeg synes alle tingene er brugbare og spændende. Jeg har dog allerede fire pakker af hår vitaminerne, men lidt ekstra gør ingenting. Modtager I GOODIEBOX? Hvad synes I om månedens indhold? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æther | Ætheroxyde