Maria Nila | Tørshampoo og varmebeskyttende spray

1. advent | Ønskeliste til jul

Julegave ønsker til julRoyal Copenhagen Prinsesse skål | Royal Copenhagen Prinsesse højhankskop | Royal Copenhagen Musselmalet lille tallerken | By Lassen Kubus 1 | By Lassen Kubus 2By Lassen Kubus 4 | Felius Design Godt Nytår | Felius Design Snefnug | Kay Bojesen Postbud Einer | Kay Bojesen Fanebærer

Glædelig december! Hold nu magle hvor er året bare suset afsted med hurtig fart. Vi er allerede i december, og traditionen tro betyder det at det snart er juleaften. Jeg har derfor lavet ønskeliste over hvad jeg godt kunne tænke mig.

Der er lidt tilføjelser af nyheder fra Royal Copenhagen. Fra Kay Bojesen har jeg fået øjnene op for den søde fanebærer samt postbuddet. Jeg tænker det vil kunne give fint med liv i mit vitrineskab med porcelæn. Bylassen har jeg slet ikke noget fra, men det er jeg blevet lidt halvlun på, og især de her tre stager kunne jeg godt se i mit hjem. Tilhørende ønsker jeg mig de fine vedhæng fra Felius Design til diverse anledninger. 🙂 Hvad står der på jeres ønskeliste i år?

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila | Tørshampoo og varmebeskyttende spray