Estée Lauder | Time to end breast cancer

Maria Nila | Tørshampoo og varmebeskyttende spray

Maria Nila*Reklame

Det er ikke meget jeg har prøvet fra svenske Maria Nila, men det jeg har prøvet har været godt. Sidst jeg testede noget, var det Colour Refresh farvebomber, som var en succes. Denne gang har jeg testet to nyheder som er landet hos Billigvoks.dk 🙂 Det drejer sig om en tørshampoo og en varmebeskyttende spray.

Invisidry Shampoo er en effektiv tørshampoo beriget med risstivelse der går ind og absorberer fedt fra hovedbunden, så man får “rent” og velplejet hår der ser pænt ud og ikke fedtet. Desuden har tørshampooen lidt tekstur så man opnår volumen til hårrødderne og dermed kan style håret. Jeg har god erfaring med den, og den gør ikke mit hår hvidt som nogen tørshampoo’s har tendens til. Et ekstra plus er at den dufter fantastisk. Jeg synes Maria Nila har en typisk duft over sig, som bare er så mega lækker! 250 ml kan købes HER for 189 kroner.

Quick Dry Heat Spray er en vandbaseret varmebeskyttende spray til brug hvis man anvender styling tools som hårtørrer, glattejern og krøllejern. Sprayen her hjælper håret mod skade fra varme elementer. Den tørrer hurtigt ind i håret og er derfor nem at anvende hvis man står hurtigt og skal style sit hår, men samtidig også har brug for at anvende varmebeskyttelse. Derud over efterlader den håret med et flot og glansfuldt finish. Køb 150 ml HER for 189 kroner.

Maria NilaFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Estée Lauder | Time to end breast cancer