Goodiebox | Girlboss 2018

Estée Lauder | Time to end breast cancer

Estée Lauder Time to end breast cancer*Reklame

I 1992 stiftede Evelyn H. Lauder (svigerinde til Estée Lauder) The Breast Cancer Awareness Campaign, for at forebygge og bekæmpe brystkræft ved at fremme forskningen indenfor området. Det skrev jeg også om i indlægget lige her, hvis I husker. 🌸

Igen i år støtter Estée Lauder brysterne hele oktober måned. Det gør de med deres limited edition produkter der er lavet til formålet. Og de støtter ikke bare med 10 eller 20% af salgsprisen. Nej, de støtter igen med 100% af salgsprisen ex. moms  Det er så vildt! Så hvis man alligevel havde tænkt sig at støtte formålet, kan man jo få prøvet nogle produkter til sig selv i samme omgang, og omvendt – hvis man havde nogle af produkterne på ønskelisten, kan man samtidig støtte et super formål ved at købe dem! 💕

De limited edition produkter der gælder i kampagnen ser I på billedet, og nedenfor kan I læse mere om dem samt trykke på navnet hvor der vil være direkte link.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Jumbo
Produktet her er en bestseller og en del af Clinique’s 3-trins system. En fugtgivende lotion udviklet af hudlæger, som styrker hudens barriere, så fugten bliver hvor den skal. I år medfølger en nøglering med C logo og brystkræft sløjfen. Cremen koster 465 kroner. (Estée Lauder donerer heraf 372 kroner pr solgte vare). Ved brug af koden BEAUTYSET får man i øvrigt et sæt af deres bestsellers med.

Estée Lauder Advanced Night Repair Serum
Vågn op til smuk hud hver dag med Estée Lauders kultprodukt #1 Repair Serum. Man opnår blødere og mere strålende/glødende hud. Denne lækre serum kommer i et flot lyserødt design med tilhørende lyserød nøglering. Siden sidste år hvor jeg skrev selvsamme indlæg, har jeg haft fornøjelsen af at prøve den og endda gendøbe en ny flakon selv. Produktet absorberer hurtigt, giver følelsen af lækker blød og opstrammet hud. Tilfører en flot og jævn glød til selv den kedeligste hud. En klar favorit serum. Produktet koster 850 kroner. (Estée Lauder donerer heraf 680 kroner pr solgte vare). Netop nu tilbyder Estée Lauder i øvrigt, at ved køb af en Advanced Night Repair medfølger en gave til en værdi af 700 kroner!

Hand & Mind Relief
Fra Origins er der det her fine lille sæt med deres bedst sælgende, velduftende Anti-aging håndcreme til at reducere aldring af ens hænder, samt Peace of Mind rollerball til at hjælpe mod stress, anspændelser og hovedpine. Man ruller den på i nakke, ved tindinger og øreflipper, tager en dyb indånding og lader den virke derfra. Jeg købte den faktisk selv for noget tid siden, bare i større version hvor det er creme man trykker ud og massere ind. Den har en afslappende og beroligende duft og går helt sikkert ind og “beroliger” ens inderste. Sættet koster 145 kroner. (Estée Lauder donerer heraf 116 kroner pr solgte vare). Man får 15% på sit første køb hos Origins hvis man tilmelder sig sin mail.

Jeg har været glad for at måtte være ambassadør for Estée Lauders brystkræft kampagne i år, og hjælpe med at sætte fokus på de her produkter og formålet heraf. Jeg vil dog gøre opmærksom på at jeg intet tjener ved at I klikker på de links jeg har indsat. Skal vi ikke bare blive enige om at det er TIME TO END BREASTCANCER? Har I prøvet nogle af produkterne? Er der nogle af dem I kunne tænke jer at prøve? 🙂 *(Produkterne er sendt til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget)

 

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox | Girlboss 2018