Ecooking | Nyhed: Anti-rødme creme

Julekalendere for kvinder | Beauty edition 2018

Ligesom de forrige år, vil jeg igen igen i år, gentage successen og remse nogle af de beauty julekalendere op, som  byder sig. Jeg vil selvfølgelig opdatere indlægget løbende, og hvis I har spottet en beauty kalender, må I meget gerne skrive dem, så får jeg skrevet den ind.. 🙂

The Body Shop Christmas CalendarThe Body Shop – 25 Days of The Enchanted Advent Calendar

Selvfølgelig er The Body Shop vanen tro med igen i år med deres skønne julekalendere. I år har de simpelthen sådan nogle fine dyre designs i et fortryllet vinterskov tema. Der er som altid tre forskellige prisklasser, så der er til enhver smag og enhver pengepung. Indholdet varierer imellem rejse, luksus og full size størrelser. Men kan læse om indholdet af de forskellige kalendere, inde på hjemmesiden.

Olivia The Owl koster 395 kroner og kan findes her. Dani the Deer koster 595 kroner og kan findes her. Freddie the Fox koster 995 kroner og kan købes lige her.

Lookfantastic Advent Calendar 2018Lookfantastic Julekalender 2018

Lookfantastic er også med på møllen som altid. Deres julekalender indeholder 25 produkter i både rejse, luksus og full size størrelse. Og der er alt fra hudpleje, makeup, hårpleje, selvbruner og tilbehør.

Julekalenderen har en værdi af 2500 kroner. Den koster 750 kroner og kan findes lige her.

Rituals Advent Calendar 2018Rituals – The Ritual of Advent

Jeg havde julekalender fra Rituals sidste år, og det var simpelthen en fornøjelse at åbne hver dag. Der var så mange spændende produkter og lidt af hvert fra deres forskellige serier. Det kan varmt anbefales! I år har de lavet en Exclusive og en Deluxe version.

Exclusive Advent Calendar koster 535 kroner og kan findes herDeluxe Advent Calendar koster 795 kroner og kan findes lige her.

Yves Rocher Julekalender 2018Yves Rocher Julekalender

Hvis der er nogen der kan bakse en julekalender sammen hvert år, så er det altså Yves Rocher. Igen i år leverer de 24 overraskelser i små stofposer, som med tilhørende snor og klemmer, kan hænges op hvis det ønskes. Jeg skal igen i år åbne den, hvilket jeg glæder mig meget til!

Yves Rocher julekalenderen koster 699 kroner og har en værdi af 2161,80 kroner. Find den her. Og ellers har de en billigere udgave i et fint genanvendeligt skuffe-arrangement til 399 kroner som kan findes lige her.

Sephora Julekalender 2018Once Upon a Castle Sephora Julekalender 2018

Sephora byder også atter en gang ind med en julekalender. Denne gang med design som et smukt slot i flotte vinter farver. Julekalenderen indeholder makeup, badeprodukter, hudpleje og accessories fra Sephora Collection.

Once Upon a Castle Julekalenderen koster 375 kroner og kan findes her. Indholdet kan ses på hjemmesiden.

NYX julekalenderNYX Sugar Trip 24 Days Julekalender

I år har NYX denne flotte julekalender med låger der byder på både læbeprodukter, øjenskygger, highlighter og blush. Det er lækre fan favoritter der gemmer sig bag lågerne!

Sugar Trip kalenderen koster 550 kroner og kan findes lige her.

Nilens Jord julekalenderNilens Jord Adventskalender

Jeg ved ikke om det er første gang de laver en julekalender. Jeg mindes ikke at have set en før? Men de har ihvertfald lavet en til hver søndag som indeholder makeup og hudpleje. Jeg har kun prøvet deres makeup, men det er også hammer flot og lækkert, så kunne forestille mig den var skøn.

Nilens Jord Adventskalender koster 299 kroner og kan findes lige her.

Matas julekalenderMatas Pakkekalender Classic – Advent – Luksus

Traditionen tro har Matas lavet tre forskellige julekalendere så der er til enhver smag og enhver pengepung. Indholdet varierer i både hudpleje, hårpleje, makeup og accessories. Man kan læse om indholdet i diverse kalendere inde hos Matas.

Matas Pakkekalender Classic har en værdi af 1488 kroner. Den koster 599 kroner og kan findes lige her. Matas Adventskalender har en værdi af 1327,95 kroner. Den koster 699 kroner og kan findes lige her. Matas Pakkekalender Luksus har en værdi af 2331,35 kroner. Den koster 999 kroner og kan findes lige her.

Lancome julekalenderLancôme Julekalender

I år har Lancôme lavet en julekalender med 24 produkter i luksus størrelse. Der er både makeup og hudpleje i.

Lancôme julekalenderen har en værdi af 2361 kroner. Den koster 599 kroner og kan findes lige her.

Clinique julekalenderClinique Julekalender

Igen i år har Clinique deres julekalender med rejsestørrelser af både makeup og hudpleje. Jeg havde julekalenderen sidste år til stor fornøjelse. Og I kan se indholdet af sidste års kalender lige her. Jeg har lært en del af deres mærker at kende ved at have haft kalenderen sidste år. Den kan klart anbefales hvis man er nysgerrig på Clinique og deres mærke generelt.

Clinique julekalenderen har en skønnet værdi af 2122 kroner. Den koster 595 kroner og kan findes lige her.

Clarins julekalenderClarins Hydrating Julekalender

Den her hviner jeg lidt over! Jeg knuselsker Clarins og deres lækre kvalitetsprodukter. I år har de denne skønne julekalender med en blanding af makeup og hudpleje i både fullsize, luksus og rejsestørrelser.

Clarins Hydrating julekalenderen har en værdi af 1647 kroner. Den koster 695 kroner og kan findes lige her.

Biotherm JulekalenderBiotherm Julekalender

Biotherm har i år en julekalender med 24 luksus/rejsestørrelser hvor man både får hudpleje og også noget duft tror jeg? Jeg har prøvet lidt forskelligt fra Biotherm og det er et dejligt mærke.

Biotherm julekalenderen har en skønnet værdi af 1476 kroner. Den koster 499 kroner og kan findes lige her.
Maybelline julekalenderMaybelline Countdown Advent Calendar

En lidt anderledes kalender fra Maybelline med 12 låger fyldt med deres bedste produkter. Jeg ved ikke om de før har lavet en julekalender, men indholdet ser spændende ud og man kunne sagtens fristes.

Maybelline Countdown Advent Calendar koster 430 kroner. Den kan findes lige her.

Mac Advent Calendar MAC Advent Calendar

Det er så fedt at MAC disker op med en julekalender i år. De har fyldt en skattekiste af lækre produkter. Der er også rig mulighed for at få prøvet lidt af hvert fra deres sortiment.

MAC Advent Calendar koster 1075 kroner. Den kan findes lige her.

Opdateres løbende…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ecooking | Nyhed: Anti-rødme creme