Clean | Rollerball Trio

Nailberry | Vegansk neglelak

Nailberry nail polish*Reklame

Jeg ved ikke om I er stødt på Nailberry i den store beauty-jungle på instagram? Jeg synes mærket dukker mere og mere op. Hvilket er fuldt forståeligt. Læs gerne med, hvis I vil lære mærket bedre at kende 🙂

Nailberry er et vegansk mærke fra London. Det er cruelty-free og 12-free hvilket betyder at deres neglelakker er fri for tolv af de mest skadelige ingredienser, formaldehyd, phthalater, toluene, formaldehyd-resin, kamfer, xylene, ethyl tosylamide, triphenyl phosphate, alkohol, parabener, animalske derivater og gluten. Jeg er ikke selv hysterisk med at undgå alle de ingredienser, men de fleste lakker er i dag heldigvis som minimum 3-free, hvilket jeg synes er rart.

Lakkerne kommer i nogle enkelte, minimalistiske flakoner. De er super flotte og stilede på trods af deres enkelthed. Farveudvalget er også imponerende og farverne er så flotte. Børsten der er i lakkerne er let og nem at arbejde med og lakken lægger sig pænt på neglene.

Nailberry forhandles forskellige steder fx: Greenskin.dk, Apokevejle.com, Blossom.dk, m.fl. Kender I mærket? Hvad er jeres yndlings neglelak mærke? 🙂 *(Lakkerne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Nailberry nail polishFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clean | Rollerball Trio