MAKEUP & BØRSTER

Urban Decay | Naked Petite Heat

1. juli 2018
Urban Decay Naked Petite Heat

Urban Decay Naked Petite Heat *Reklame

Urban Decay Naked Petite Heat
Sidste år udkom der endnu en Urban Decay palette til Naked serien. Nemlig deres Naked Heat, som hurtigt blev min favorit af alle Naked paletterne. Og jeg er vild med dem alle, så det siger en del 😀

Hvis I måske ikke har set eller hørt om den, kan I genlæse mit Urban Decay Naked Heat indlæg og se den. Men nu er der altså kommet en lille ven til samlingen, som er til dem der ikke har brug for en masse skygger, men kan klare sig med mindre..

Urban Decay Naked Petite Heat Det er Naked Petite Heat – som er inspireret af Naked Heat. Den indeholder en shimmer skygge og ellers er resten matte, rødbrune, brændte farver. Jeg elsker de brændte nuancer, de er så flotte og man kan lave de fedeste looks med dem. Både almindelige såvel som de mere vilde 😉 Paletten koster 220 kroner. Kender I Urban Decay? Kender I Naked Heat paletten og denne nye sag?  *(Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Urban Decay Naked Petite Heat
Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

 • reklame Jeg kan huske da jeg var lille nr det
  4 uger ago by frkmiaa {reklame} Jeg kan huske da jeg var lille, når det var sommer. Noget af det bedste ved at træde ud i haven, udover de lækre kirsebær og smukke iøjnefaldende blomster, var duften af alle de ny udsprunget blomster . Præcis den nostalgiske følelse får jeg ved at dufte til de fleste af duftene fra 100bon. De er så lækre og realistiske i duften - især deres Bergamotte & Rose Sauvage ☀️ . 100bon er skabt af naturlige ingredienser, og var desuden nomineret til Danish Beauty Award 2018 som Årets Nye Brand ⭐️ Kender i mærket og dets dufte? . .
 • Konkurrence reklamekonkurrence Mange af jer har nok set omtale
  2 uger ago by frkmiaa Konkurrence {reklame/konkurrence} . Mange af jer har nok set omtale af den nye populære Cold Plunge Pore Mask fra Ole Henriksen. Se evt min story under “Skønhed” hvor I kan se mig med den på . Det er en blå ansigtsmaske der renser porerne og gør dem mindre synlige. Den afgifter og kontrollerer hudens talgproduktion. Derud over køler den vanvittig lækkert. Man mærker det en smule når man har den på, men ellers kommer det kølende sus efterfølgende. Og det er mega lækkert, især i denne varme . Når man vasker masken af, får man ikke følelsen af blød hud.
 • reklame Hvis man er p jagt efter budgetvenligt makeup vil
  1 uge ago by frkmiaa {reklame} Hvis man er på jagt efter budget-venligt makeup, vil jeg helt klart slå et slag for Essence. Et mærke jeg har stor-shoppet fra Tyskland, men som nu heldigvis kan købes i Føtex og Bilka, så man rent faktisk kan have det i hænderne og se det an før man køber det . De har gode nogle gode mascara i deres sortiment, smukke blushes og så er deres neglelak bare fantastiske i forhold til at man får dem smidt i nakken for ingen penge! Udover et stort farveudvalg og forskellig finish (creme, chrome, holo, m.fl.) er de nemme at lægge
 • reklame Se lige de nye Infallible Sticks produkter fra Loreal
  2 uger ago by frkmiaa {reklame} Se lige de nye Infallible Sticks produkter fra L’oreal Der er kommet en ny foundation stick i ultra cremet formel, som også kan bruges som concealer eller til contour. . Der udover er der kommet andre sticks i samme serie. En blush og to forskellige highlighters ✨ . Deres runde form gør dem nemme at påføre og med deres cremet formel er de gode at blende ind i huden. Og så er de nemme at bygge op i både dækning og “intensitet” . De skulle gerne være på disk nu - se swatches i min story Hvad er jeres
 • reklame Jeg har testet makeup fra miicosmetics et mrke
  1 uge ago by frkmiaa {reklame} Jeg har testet makeup fra  @miicosmetics  - et mærke jeg har set, men ikke prøvet noget fra . Produkterne jeg har prøvet er fire slags gloss. Tre i neutrale nuancer og en i en mere farverig peachy nuance - Pamper, Indulge, Relish & Delectable, hedder de . De er behagelige på læberne, da de er “faste” i konsistensen og derfor ikke glider og sejler rundt. De er ganske vist klistrede. Men det er nemmere at overskue når produktet føles fast og godt på læberne. Og jeg har alligevel altid mit hår oppe i knold her i varmen, så jeg
 • Jeg shoppede hos Cult Beauty for nogle mneder siden og
  1 uge ago by frkmiaa Jeg shoppede hos Cult Beauty for nogle måneder siden, og så at de også har Oskia. Jeg har kun handlet makeup hos dem ellers, men de har faktisk en bred gruppe af gode hudpleje og makeup mærker. Og så har de ofte rabatkoder - det kan jeg lide . Jeg har før prøvet deres Renaissance Mask som jeg fik med i en Lookfantastic beauty box. Den var rigtig god og lækker til min hud, så nu når Cult Beauty havde en god rabatkode, besluttede jeg mig for at klikke lidt mere fra Oskia hjem. Det er trods ikke helt billigt
 • reklame Este Lauders Custom Coverage Correction Duo er det perfekte
  3 uger ago by frkmiaa {reklame} Estée Lauder’s Custom Coverage Correction Duo er det perfekte SOS kit til problem områder. I mit tilfælde er den pink (fordi jeg har så lys hud) og grønne perfekte til mine til tider mørke øjneomgivelser og rødmossede kinder . Der er to ender. Den ene er i lys og let formel og den anden er i mere koncentreret formel som giver fuld dækning i op til 24 timer . Kender I disse produkter? Bruger I selv korrigerende concealer? . .  #wwwblogaboutmiadk   #bblogger   #bbloggers   #danskblog   #discoverunder5k   #danskblogger   #sk ønhedsblog  #sk ønhedsblogger  #makeupblog   #inspo   #esteelauder   #esteelaudercompanies   #beautyinfluencer   #makeupblogger   #dkblogs  #æøå  #nordsj ællandbloggers  #dansk   #danmark 
 • Rodial Dragons Blood serien har lnge vakt min interesse Og
  3 uger ago by frkmiaa Rodial Dragon’s Blood serien har længe vakt min interesse. Og grunden til det er, at den indeholder “drage blod” som oversat er en tyk rød saft fra Croton Lechleri træet, der har de her fantastiske egenskaber ❤️ . Blandt andet er det godt mod rødme og inflammation Jeg synes produkterne har en beroligende virkning på huden, de dufter mildt af rosenvand og så absorberer de hurtigt og giver god fugt . Kender I produkterne og/eller serien? Eller evt andre favoritter fra Rodial? . .  #wwwblogaboutmiadk   #bblogger   #bbloggers   #danskblog   #discoverunder5k   #nicehairdk   #beautyinfluencer   #danskblogger   #sk ønhedsblog  #sk ønhedsblogger  #makeupblog   #inspo   #rodial   #makeupblogger   #dkblogs  #æøå
 • Udover at vre en parfumefreak s er jeg ogs bare
  6 dage ago by frkmiaa Udover at være en parfume-freak, så er jeg også bare tosset med fine flakoner. Og dem findes der mange af. Er jeg den eneste der kigger efter det? . Se bare denne Marc Jacobs Decadence som forestiller den fineste lille håndtaske Den er pæn og så dufter den godt. Edit: Den er hverken for sød eller for tung. Bare en god ting midt imellem . .  #wwwblogaboutmiadk   #bblogger   #bbloggers   #danskblog   #decadence   #marcjacobs   #danskblogger   #sk ønhedsblog  #sk ønhedsblogger  #makeupblog   #inspo   #saetherbeauty   #beautyinfluencer   #discoverunder5k   #marcjacobsdecadence   #makeupblogger   #dkblogs  #æøå  #nordsj ællandbloggers  #dansk   #danmark   #dkblogger 
 • Hvis I har lst med lngere nede har jeg skrevet
  2 uger ago by frkmiaa Hvis I har læst med længere nede, har jeg skrevet om den nye Daisy Love fra Marc Jacobs . Men hvis I fx ikke er så god til en sød duft, så kunne denne Daisy Dream også fra Marc Jacobs, være et god bud? Den er slet ikke sød, men mere frisk, fræk og skarp i duften . Kender I Daisy Dream? Måske I også har duftet til den nye Daisy Love? Håber I har en dejlig søndag . .  #wwwblogaboutmiadk   #bblogger   #bbloggers   #danskblog   #marcjacobs   #beautyinfluencer   #discoverunder5k   #danskblogger   #marcjacobsdaisydream   #nicehairdk   #sk ønhedsblog  #sk ønhedsblogger  #makeupblog   #inspo   #daisydream   #makeupblogger   #dkblogs  #æøå  #nordsj ællandbloggers  #dansk 
 • reklame Nu da der er kommet ny jenskygge palette fra
  2 uger ago by frkmiaa {reklame} Nu da der er kommet ny øjenskygge palette fra Anastasia Beverly Hills, tænkte jeg, at det var en god anledning for lige at kaste lidt opmærksomhed på den forrige øjenskygge palette de lancerede . Nemlig deres Soft Glam, som er spækket med brændte og neutrale jord toner i både shimmer og matte ✨ Jeg tænker at vise swatches i min story senere eller imorgen . Mulberry, Bronze og Dusty Rose er klart mine favoritter. Sammen med øjenskygge paletten udkom også den fine bronzer. Jeg er ikke så god til at bruge en bronzer, det kræver stadig en del træning

  Skriv svar