Rønsbøl | Hårpleje

Carven | L’eau de Toilette

CARVEN L'eau de ToiletteCarven var for mig et nyt og ukendt parfume mærke indtil jeg første gang duftede det i Danish Beauty Award Goodiebox‘en tilbage i marts måned. Der fik vi en lækker rollerball størrelse der passer perfekt til tasken.

Duften er feminin, frisk, lækker og med blomstrede noter. Den er egentlig lidt speciel at beskrive i duften, den skal bare duftes. De jeg kender som også har modtaget den i den boks, er faldet lige så pladask for den som jeg. Så der må være noget om det ?

Jeg var så vild med den, så jeg købte den dagen efter vi fik den, tror jeg det var? Det var ihvertfald en hurtig og nem beslutning. Den er købt lige her hos Matas. Kender I denne duft? Kender I generelt nogle dufte fra Carven? 🙂 

CARVEN L'eau de Toilette

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rønsbøl | Hårpleje