Clinique | 72-hour Moisture Surge

Rønsbøl | Hårpleje

RØNSBØL haircare*Reklame

Hvis der er noget jeg ikke er vant til, så er det altså at bruge hårpleje uden parfume. Men det har jeg begivet mig ud i og testet fra Nicehair. Vi snakker shampoo, balsam, hårolie og leave-in creme. Det er fra danske Rønsbøl, som jeg jo før har skrevet om her på bloggen 🙂

Rønsbøl Extra Care Shampoo styrker håret samt plejer og giver fugt. En shampoo skal helst i håret over to gange. Første gang renser den ud for gamle produkter, skidt og snavs, og anden gang plejer den som den beregnet til. Den skummer godt op og hverken tynger håret eller noget. Koster 169 kroner.

Rønsbøl Extra Care Conditioner styrker og reparerer håret og gør det nemmere at rede ud. Det er for mig vigtigt med en balsam, som udover at pleje det, også gør det super nemt og hurtigt at rede ud. Koster 169 kroner.

Rønsbøl All-In-One Treatment er et leave-in produkt med multifunktionelle egenskaber. Den bruger jeg efter badet og før hårolien. Den giver fugt, virker reparerende hvis man fx har slidte spidser, og så er den god at anvende som varmebeskytter ved brug af hårtørrer, glattejern, mm. Koster 169 kroner.

Rønsbøl Treatment Oil er god og ideel til at mindske krus i håret, og så giver den håret – og især spidserne – en flot glans, samt gør dem bløde og lækre. Oftes kan en god hårolie gøre så slidte spidser ser helt nyklippede og friske ud igen 😉 Koster 249 kroner.

Og hvis I ikke fangede den, er Rønsbøl produkterne altså parfume-fri, samt uden parabener og farvestoffer. Det er ikke noget jeg gør mig i meget, at skrive om sådanne produkter. Men der skal også være lidt til de som foretrækker det. Jeg havde en god oplevelse med de her produkter, og mit indtryk og oplevelse af Rønsbøl generelt, er super positivt. Og deres design er også blevet smadder pænt efter det fik en makeover.

Dog bliver det lidt kedeligt for mig i længden, at håret slet ikke dufter af noget. Men det er jo bare en personlig mening og ikke noget om produkterne. Jeg foretrækker derfor at bruge en velduftende olie efter brug af shampoo og balsam her, eller velduftende shampoo og balsam og derefter brug af leave-in produkt og olien her 🙂 Kender I Rønsbøl? *(Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine produkter)

RØNSBØL haircareFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique | 72-hour Moisture Surge