OPI x Grease | 40 års jubilæum

Clinique | 72-hour Moisture Surge

CLINIQUE MOISTURE SURGE 72HOUR*Reklame

CLINIQUE MOISTURE SURGE 72HOURClinique lancerede for noget tid siden en efterfølger af deres Moisture Surge creme, nemlig deres 72-hours Moisture Surge, som er en fugtmagnet der skulle virke nonstop i 72 timer.

Den er spækket med hyaluronsyre som er den bedste fugt ingrediens for huden. Derud over indeholder den en ny teknologi med aktiveret aloevand som hjælper huden med at skabe sin egen indvendige vandkilde til at kunne fugte sig selv indefra.

Den er 100% uparfumeret, olie-fri og så er den i den letteste sorbet-agtige konsistens, som gør at den smelter lækkert og nemt ind i huden. Den absorberer hurtigt samtidig med at den efterlader huden så lækker silkeblød og gennemfugtet.

Jeg er så vild med den, og jeg har endda købt en back-up til når min nuværende er tom. Magasin havde et sublimt tilbud for ikke så længe siden, hvor man kunne få 50%(!) på den. Det er en af de bedste ansigtscremer jeg til dato har prøvet. Og så er den helt perfekt her til sommer, fordi den netop er så let på huden. Jeg har efterfølgende købt deres Moisture Surge koncentrat, som jeg også tænker at skrive om en dag.. 🙂 Kender I Clinique 72-hour Moisture Surge cremen? Har I andre favoritter fra Clinique? *(cremen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

CLINIQUE MOISTURE SURGE 72HOURFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPI x Grease | 40 års jubilæum