Goodiebox | Beauty Geniuses 2018

OPI x Grease | 40 års jubilæum

OPI x Grease Collection*Reklame

I samarbejde med Grease har OPI lanceret en limited edition kollektion, OPI x Grease, for at fejre film musicalens 40 års jubilæum. Jeg KNUSELSKER Grease, og har set den så mange gange, samt den efterfølgende 2’er, at det ikke kan tælles på to hænder.. Det er bare nostalgi på højt plan.

Samarbejdet her er en af mine favoritter længe. OPI er et af mine yndlings neglelak mærker kombineret med en nostalgisk yndlings film. Så bliver det ikke bedre, vel? Dog studsede jeg først lidt over nogle af farverne, indtil jeg læste pressemeddelelsen, og deraf sammenhængen mellem farvevalget..

OPI x Grease CollectionRetro sommerfarver
? Meet a Boy Cute As Can Be – Bleg sommer-ish gul
? Summer Lovin’ Having a Blast! – Retro orange
? Was It All Just a Dream? – Lyseblå/mintblå
? Teal Me More, Teal Me More – Blågrøn/turkis

Pink ladies.. Pink negle
? Hopelessly Devoted to OPI – Lyserød
? Pink Ladies Rule the School – Hudfarvet lyserød
? Frenchie Likes To Kiss? Lyselilla/lyserød med shimmer
? You’re The Shade That I Want – Fuchsia/pink

Good girls meet bad boys
? Chills Are Multiplying! – Dyb mørkeblå med shimmer
? Tell Me About It Stud – Fræk, mørk rød
? Danny & Sandy 4 Ever! – Sort/grå med sølv shimmer
? Don’t Cry Over Spilled Milkshakes – Råhvid/mælkehvid

Er navnene ikke bare mega gode og geniale? Jeg er vild med samspillet i den her kollektion både hvad angår farver, temaerne for farverne OG navnene. Intet mindre end genialt! Mine favoritter er selvfølgelig de fire Pink Ladies nuancer, og så den lækre røde.. De er på disk NU, så køb dem mens I kan. De koster 125 kr pr stk. OPI forhandles i Matas, Magasin og Salling. 🙂 Hvad synes I om kollektionen? Er I også Grease fans? *(Kollektionen er modtaget i gave, jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

OPI x Grease CollectionFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox | Beauty Geniuses 2018