Nicehair.dk | Nicebox april

Goodiebox | Beauty Geniuses 2018

Goodiebox Beauty Geniuses*Reklame

GOODIEBOX Beauty GeniusesDenne måneds GOODIEBOX har temaet Beauty Geniuses og indeholder en række produkter der på hver sin måde er geniale, innovative og multifunktionelle.

? GOSH Lumi Drops
Blush med lysreflekterende pigmenter der giver en lækker glød. Det her produkt er blandt andet et af dem jeg har haft kig på og gerne ville prøve. Så jeg er glad for at få muligheden her. Jeg bruger den ikke som blush, mere som en highlighter da den giver et fint glow.

? L’OREAL Sugar Scrub Glow Grape Seed
Ansigtsscrub indeholdende sukkerarter der eksfolierer huden og giver fugt. Den kan desuden anvendes som scrub på læberne ligeledes. Endnu et produkt jeg har haft øjne efter, som er perfekt at finde i boksen. Dog er det en lille prøve, så man kan ikke fuldt ud bedømme kvaliteten.

? LORD & BERRY Silhouette Lip Liner
Transparent lip liner der gør at læbeprodukter ovenpå holder længere og bedre. Det her var det eneste produkt der var irelevant for mig og som jeg ikke rigtig vil få brugt. Men det lyder smart, hvis det virker..

? GOODIEBOX Brush Cleanser Egg
Børste æg til at rense makeup børster på. Jeg har faktisk det her helt magen til, som jeg har købt på eBay for nogle år siden. Det fungerer godt og jeg har været glad for mit. Så nu har jeg et i reserve til når det andet ikke vil mere.

? NAOBAY Equilibria Face Mist Toner
Face mist eller toner. Man bestemmer selv hvad formål man vil anvende produktet til. Den er rigtig lækker og forfriskende, den giver god fugt til huden og kan bruges i løbet af dagen til et opfriskende pust eller som en toner i hudplejerutinen. Jeg har prøvet en del Naobay i min Goodiebox tid, så det kunne være sjovt at prøve et nyt mærke næste gang. Nu har vi ligesom “været der”.

? VERSO Face Cream with Retinol 8
Verso ansigtscreme indeholdende Retinol 8 (Vitamin A) der går ind og giver fugt samt aktiverer huden og stimulerer dens naturlige produktion af kollagen. Giver udstråling og en ensartet overflade. Igen igen igen et mærke jeg har sukket efter. Og se lige designet i øvrigt, jeg er vild med det!

? THE BODY SHOP Body Yogurt
En nyhed fra The Body Shop er deres body yogurt i forskellige dufte. Jeg fik med kokos, som jo er en af mine all-time favorite dufte. Det er simpelthen det LÆKRESTE produkt nogensinde. Det har konsistens som yogurt, og så tørrer det bare hurtigt og nemt ind i huden og efterlader huden silkeblød. I må prøve dem. De koster endda under en hund!

Ligesom sidste måned synes jeg det er en kanon lækker boks og alt kan bruges. Jeg elsker at der både er mærker jeg er vild med i forvejen, samt produkter jeg har været nysgerrig på at prøve. Netop det elsker jeg ved GOODIEBOX. Vi får mulighed for at prøve noget, og hvis man elsker det, kan man spendere penge på det uden at smide penge ud af vinduet.

Hvis I selv har lyst til at prøve GOODIEBOX kan den købes for 169 kroner inklusive levering. Der er altid minimum fem produkter og værdi over 550 kroner. Køb abonnement herModtager I også GOODIEBOX? Hvad synes I om månedens indhold? *(Boksen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Goodiebox Beauty GeniusesFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicehair.dk | Nicebox april