NEGLELAK & LIR

CND Danmark | Chic Shock

1. april 2018
CND Danmark Chic Shock

CND Danmark Chic Shock*Reklame

CND disker op med ny kollektion. Den er lige ved at være tilgængelig at købe.. Allerede da jeg så den første gang, kunne jeg ikke vente med at få kollektionen i hænderne. Det er bare essensen af forår! Kollektionen hedder Chic Shock og består af fire smukke pasteller. Jovist er det almindelige farver, farver der er set før. Men de er SÅ fine, så yndige. De udstråler forår, påske, påskeæg, solskin, hygge.. Jeg elsker alt ved dem.

Og har I set? Flakonerne har fået nye design. Jeg synes det er flot og stilrent. Omend, hvis I har læst med på min instagram (@frkmiaa), trigger det lidt i mit ordens-gen, da mine andre CND lakker i skuffen jo har det “gamle” design 😛 😀

CND Danmark Chic ShockCandied – Baby lyserød
Taffy – Lyseblå
Jellied – Pastel gul
Gummi – Lyselilla

De er flotte på neglene hver især, man kan også mikse dem for et frisk pust, og ellers kan man jo begive sig ud i at lave påskeæg design på neglene? Fantasien sætter ingen grænser.. Hvad synes I om kollektionen? *(Kollektionen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

CND Danmark Chic Shock
Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

 • Svar
  Camilla
  2. april 2018 den

  Virkelig fede farver😍 ejer dem også selv og de er bare super gode☺️

 • Svar
  BLOGBYCC
  2. april 2018 den

  Den er bare så smuk, den lyserøde har altså vundet mit hjerte på afstand, og den gule kan jeg heller ikke helt stå for <3.

 • Svar
  Lille My
  2. april 2018 den

  Åh det er virkelig nogle fine farver! <3

 • Svar
  Emily
  2. april 2018 den

  Hvor er det nogle fine farver! 🙂

 • Svar
  Satina Wandel
  2. april 2018 den

  Jeg er så vild med Gummi, den skal jeg hel klart have fat i på et tidspunkt! <3

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Mie L
  18. april 2018 den

  Jellied, bare navnet skriger efter jeg vil have dem 😀

 • Svar
  kathrine johansen
  10. juli 2018 den

  ihj, hvor er det nogle fine og smukke farver – er total vild med den lyserøde! 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

Skriv svar