Goodiebox | Danish Beauty Awards 2018

Jette Frölich Design | Påskepynt

Jette Frölich Design påskepynt*Reklame

Jette Frölich er dansk design i unik, elegant og enkel stil. Der er smukke dekorationer til de fleste anledninger, hvilket blandt andet sortere under fx påske og jul. Jette Frölich startede tilbage i 1966 hvor hun startede med at lave papirsdekorationer. Der blev bragt en artikel om hende i Bo Bedre og derfra startede det hele 🙂

Da påsken er lige rundt om hjørnet, tænkte jeg at jeg i indlægget her ville vise jer nogle af de påske dekorationer jeg har pyntet op med fra Jette Frölich.

Jeg ville gerne have haft nogle flotte store grene, eller kirsebær grene, men heldigvis synes mine liljer at passe perfekt til at pynte op. Så de blev pyntet med sølv miniature fugle, små påskeæg med blomster samt hvide påskeæg med blomster. Det er så fint synes jeg og giver et fint og lækkert pust til indretningen.

Jeg er også helt syg med deres udvalg af jule dekorationer de har. Både til ophæng såvel som til borddækningen. Vanessa og jeg afholder konkurrence lige nu på instagram, hvor der kan vindes 500 kroner til valgfrie produkter fra webshoppen. Find konkurrencen hos mig @frkmiaa 🙂 Kender I Jette Frölich? Hvad synes I om påske dekorationerne? *(Dekorationerne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Jette Frölich Design påskepyntFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox | Danish Beauty Awards 2018