Goodiebox | La Parisienne 2018

Gucci | Bloom

Gucci Bloom Reklame

Gucci – Bloom 
Lige siden jeg så Gucci Bloom i reklamerne første gang, var jeg næsten klar over, at duften ville være fuldstændig fortryllende og lige noget for mig. Og det fik jeg så sandelig også ret i og mere til. Den var endnu mere vidunderlig for duftsanserne end jeg havde turde håbe på 🙂

Gucci Bloom er en feminin og lækker duft, pakket og beklædt, i ligeså eksklusiv og smuk emballage og flakon. Med noter af naturlig tuberose og jasmin skaber den en rig, hvid blomster duft på huden. Den pudrede blomstrede kant i duften stammer fra Rangoon Creeper – blomsten der ændrer farve fra hvid til lyserød og sidst rød når den blomstrer. Det er også den emballagen til flakonen er inspireret af. Det er en skarp duft der giver komplimenter – på den gode måde selvfølgelig!

Luxplus – Store besparelser
Duften forhandles hos Luxplus hvor man finder store besparelser. 30 ml som min koster typisk 540 kroner, men hos Luxplus får man en besparelse på lige omkring 30%. For at de skal kunne give disse besparelser kræver det selvfølgelig noget for at det kan køre rundt. Derfor har Luxplus medlemsskab der koster 89,- kroner om måneden. Første måned får man gratis, hvor man kan afprøve konceptet og se om det er noget for én og om det kan betale sig for én i sidste ende.

Der er ingen bondefangeri – det står plastret til på alle sider man klikker rundt på derinde, og jeg synes det er en fin måde at køre tingene på. De har så mange lækre dufte med gode besparelser, husholdning og generel personlig pleje, til både kvinder, mænd og børn, som man nærmest får kastet i nakken til de priser. Min kæreste har selv gjort godt brug af det til både deodorant spray, deo roll-on og hårvoks. De har et vanvittigt stort udvalg af brands. Både de budgetvenlige mærker såvel som de dyrere high-end mærker. Tjek alle deres brands ud herKender I Luxplus? Hvad har I handlet derinde? *(Parfumen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

4 kommentarer

 • FØJ hvor er jeg misundelig, den ønskede jeg mig i fødselsdagsgave sammen med Prada la femme intense parfumen, fik ingen af dem, haha 🙁 <3. Som altid skønne billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det er jeg ked af smukke! 😀 Den fra Prada har jeg ikke duftet til, det må jeg lige huske <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså også en virkelig lækker duft. Jeg var lige ved at snuppe den med hjem også, men da jeg fandt ud af, at jeg altid kører i de dufte, så må den lige vente til en anden god gang 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Så må du have den til gode til en anden god gang 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox | La Parisienne 2018