GOODIEBOX

Goodiebox | La Parisienne 2018

GOODIEBOX LA PARISIENNE

GOODIEBOX LA PARISIENNE *Reklame

Februar måneds boks er landet og temaet denne gang er La Parisienne. Man kunne enten vælge imellem New York eller Paris, an på hvilken en farve læbeprodukt man ønskede. Vi fik nemlig selv mulighed for en lille indflydelse på boksen denne gang 😀

• BENEFIT Hoola Bronzer
En klar bestseller fra Benefit, er denne skønne bronzer, som jeg længe har ville prøve. Der er nærmest ikke den youtuber der ikke ejer Hoola. Nu glæder jeg mig til at lege med den og se om den er hypen værd!

• LARITZY NUE Palette
Lækker øjenskygge palette med 12 varme jordfarver. Jeg synes det var så lækkert endelig at få en fin øjenskygge palette med i boksen. Jeg har hørt flere sige at de synes den lugter grimt, men det er ikke tilfældet med min. Den eneste bemærkning jeg måtte have er, at det ville have været prikken over i’et med et spejl i.

• MANNA KADAR Liplocked Priming Gloss Stain
Det var denne lip stain vi selv havde indflydelse på, i forhold til hvilken farve vi ønskede. Jeg fik denne smukke røde farve med korale undertoner. Den er nem at påføre og holder faktisk helt okay på læberne og føles rar og behagelig.

• MIQURA Premium Bubble Mask
De her bubble masks er mega populære og denne fra Miqura skulle rense huden samt fjerne snavs og overskydende makeup. Når man tager den på skummer den op, og efterfølgende renser man af med vand.

• ORIGINS Ginzing Refreshing Eye Cream
Øjencreme fra Origins der reducerer mørke rander og mindsker poser og hævelser under øjnene. Den lysner området under øjnene op rigtig fint og gør det fint og frisk at se på. Jeg elsker Origins og har længe ville prøve denne sag. Det er jeg glad for! Den lever lige præcis op til de forventninger jeg havde til den. Så skøn!

Det er en absurd lækker boks denne gang og jeg elsker det store fokus der især er på makeup. Og så er jeg bare vild med, at der var to produkter med, som jeg længe har ville prøve, som nu blev muligt omsider at få fingrene i! Hvad synes I om denne måneds boks? Modtager I selv Goodiebox hver måned? *(Boksen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

GOODIEBOX LA PARISIENNE
Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  9. marts 2018 den

  Virkelig lækker boks! 🙂

 • Svar
  Katrine mørk
  9. marts 2018 den

  Jeg synes også at det var så fedt at modtage en øjenskyggepalette i boksen 🙂 Jeg valgte selv new york og er helt vild med den nude gloss der var med der 🙂

 • Svar
  kathrine johansen
  10. marts 2018 den

  Der er så mange fede ting i den boks, og jeg savner virkelig at modtage dem, øv! :((((
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Svar
  simone
  10. marts 2018 den

  Ej det ligner en rigtig lækker boks. Den måtte gerne lige komme ind af min dør <3

 • Skriv kommentar