Ecooking | Lermaske & Ansigtsscrub

Easis | Uden tilsat sukker

Easis uden tilsat sukker kogebøger kagemix choko mousse pålæg chokolade *Reklame

De fleste af jer har med stor sandsynlighed set EASIS rundt omkring i diverse supermarkeder. De er Danmarks førende virksomhed indenfor søde sager uden tilsat sukker. Derud over har de tilsat ekstra proteiner og fibre til deres produkter, samt reduceret fedtindhold. Så man kan sagtens nyde lækre sager med måde uden den dårlige samvittighed.

Men derfor er det jo stadig vigtigt, at smagen i produkterne, er til at holde ud. Der synes jeg heldigvis at smagen er super realistisk – ihvertfald i de produkter jeg har haft smagsløgene i. Jeg har prøvet meget fra EASIS’ sortiment, og mine favoritter er blandt andet deres rugbrøds crunch i min skyr, chokoladeisen med chokoladestykker, deres udvalg af barer – her er marcipanbrødet en klar vinder sammen med deres cheesecake bar. Og så er deres isbarer også bare lækre, et godt alternativ til en mars is. De er bare hammer svære at opstøve når de endelig er på tilbud fordi der er så stor rift om dem! 😀

EASIS UDEN TILSAT SUKKER KAGEMIX CHOKO MOUSSEJeg gik i køkkenet forleden for at eksperimentere lidt med nogle af de forskellige ingredienser jeg havde fået tilsendt. Jeg fik bagt to kager og pisket en omgang chokolade mousse. Først skal det nævnes, hvor fedt det er, at det er så nemt og ligetil at smide de her kager og mousse sammen.. PS. Længere nede kan I læse hvordan I selv kan vinde en masse EASIS lækkerier! 😉

EASIS UDEN TILSAT SUKKER KAGEMIX CHOKO MOUSSEMed kagerne her skulle der blot tilsættes vand og margarine. Chokoladekagen blev lækker og lidt svampet i det. Det kan jeg godt lide. Smagen kunne dog godt have været lidt mere intens, hvilket gjorde at jeg valgte og smøre lidt mousse ovenpå, som gav lidt ekstra smag. Indeholder 61% mindre fedt og 48% færre kalorier end en traditionel chokoladekage. Pistaciekagen var simpelthen så god. Også en smule svampet i det og med en god smagsstyrke. Indeholder 70% mindre fedt og 48% færre kalorier end en traditionel pistaciekage.

EASIS UDEN TILSAT SUKKER KAGEMIX CHOKO MOUSSEChokolademoussen blev pisket sammen og røg i køleskabet i en times tid til den havde sat sig. Den var rigtig lækker og med god smag. Den var meget kompakt i konsistensen, hvilket gav en god mæthedsfornemmelse. Her kan det sagtens anbefales at tilsætte lidt mandelsplitter fx. Mums!

EASIS UDEN TILSAT SUKKER KAGEMIX CHOKO MOUSSEKagemix

Kagemix chokoladekage – 35,95 kroner
Kagemix pistaciekage – 35,95 kroner

EASIS UDEN TILSAT SUKKER KAGEMIX CHOKO MOUSSEChokolademousse

Mousse med chokoladesmag – 20,95 kroner

Jeg vil forsøge mig med nogle af opskrifterne i de forskellige opskrifthæfter jeg fik med, og så tænker jeg at smide dem op her på bloggen.. Det er altid rart med inspiration til både morgenmad, frokost, aftensmad og desserter 🙂

I kan selv vinde lækkerier fra EASIS lige nu. Jeg har nemlig en konkurrence kørende på min instagram @hjemmehosmia. Så hop gerne ind og vær med! Kender I EASIS? Hvilke af deres produkter kan I anbefale? *(Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Easis uden tilsat sukker kogebøger kagemix choko mousse pålæg chokolade Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

5 kommentarer

 • Jeg har kendt til EASIS produkter i næsten 20 år nu. Dengang min lillesøster fik konstateret diabetes, var det nemlig det eneste mærke i Danmark, der tilbød sukkerfrie produkter. Jeg har ikke selv brugt deres produkter de sidste par år, men det er skønt at se, at deres sortiment kun har udvidet sig endnu mere siden dengang. Måske jeg lige skulle gå ind og tjekke din giveaway ud (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du været produktiv! <3. Jeg er ret glad for deres chips, jeg synes de smager herre nice 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Jeg kan godt når jeg gider 😀 haha! Deres chips har jeg endnu ikke smagt – hvilke er dine favoritter? Dem må jeg prøve <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare lækkert ud 😀
  Elsker deres chokolade mousse … Mmhh!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ecooking | Lermaske & Ansigtsscrub