Depend Cosmetic | Beyond Reality

Ecooking | Lermaske & Ansigtsscrub

ECOOKING LERMASKE ANSIGTSSCRUB ØJENCREME Reklame

Jeg har efterhånden prøvet lidt forskelligt fra danske Ecooking, men det gør ikke nysgerrigheden eller ønskelisten til de resterende produkter i deres sortiment mindre 😉 Jeg har over den sidste tid testet to nye skud på stammen, nemlig deres ansigtsscrub og lermaske, sammen med deres øjencreme som har været en del af Ecooking længe.

Læs også: Ecooking | Dermaroller 0,5 mm

? Ansigtsscrub – 189 kroner
Jeg har ikke brugt mekanisk peeling længe, da jeg bedre bryder mig om kemisk peeling, fordi en mekanisk peeling med dens slibende korn, hurtigt kan virke for hård mod min hud. Men jeg valgte alligevel at springe ud i denne nyhed. Og hvor er jeg glad for det, siger jeg jer! Denne scrub er nemlig tilpasset til sensitiv og følsom hud. Den består af en olieblanding af sheabutter samt mandel- og solsikkeolie. Det har en fugtgivende og beroligende effekt på huden. Den renser og eksfolierer huden ved hjælp af de små slibekorn af mandelkerner som fjerner døde hudceller og efterlader huden frisk, blød og lækker.

? Lermaske – 199 kroner
Når det kommer til lermasker, elsker jeg dem og deres virkning når de går ned og arbejder i huden. Lermasken her renser, opfrisker og minimerer porer med dens kombination og indhold af Iris Ekstrakt, Zinksalve og A-vitamin. De aktive ingredienser virker både behandlende og forebyggende på huden. Lermasken er super effektiv og den tørrer virkelig hurtigt, så hurtigt at jeg ikke en gang kan nå at fordele den helt i ansigtet. Og så går den ellers bare igang med at arbejde med huden, hvilket giver resultat af en frisk, ren og rød hud. Og rød hud er GODT, for det betyder at skidtet virker!

? Øjencreme – 389 kroner
Lige pt er mit øjenområde meget ramt. Den (sibiriske) kulde der har tæsket os og stadigvæk gør, tager alt for hårdt på min hud, og især det sarte område ved øjnene. Øjencremen her fugter og opstrammer netop den sarte hud omkring øjnene og styrker hudens elasticitet. Jeg har haft stor succes med den i perioden her, hvor jeg lider af sår under øjnene og tørre plamager på øjenlågene. Derud over oplever jeg at øjencremen er utrolig drøj i brug. Man får meget ved blot et lille pump og nok til begge øjne, for mit vedkommende ihvertfald.

Læs også: Ecooking | A-vitamin serum kapsler & Peel mask

Hvis I selv har interesse i de to nyheder, kan de vindes lige nu på min instagram, for at det ikke skal være løgn! Hop blot ind på @frkmiaa og vær med 🙂 På min Ecooking ønskeliste står nu Hals- og Decolleté Creme. Jeg går meget op i og huske at få smurt produkterne ned på halsen, så man også passer på huden der. Og ellers ville deres Lip Scrub være spændende at prøve. Kender I Ecooking? Hvilke produkter har I erfaring med og kan anbefale?  *(Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

4 kommentarer

 • Jeg er tit stødt på mærket, men har endnu til gode at prøve det. JEg har ikke hørt mange snakke om det og er derfor glad for, at kunne læsse lidt her på din blog. Tak for det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Jeg er glad for du kunne bruge indlægget så 😀 Det er et anbefalelsesværdigt mærke 🙂 God søndag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med ansigtsscrubben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Også mig! Den gør huden så frisk og blød 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic | Beyond Reality