NEGLELAK & LIR

Depend Cosmetic | Beyond Reality

DEPEND BEYOND REALITY 7DAY

DEPEND BEYOND REALITY 7DAY*Reklame

Der er landet en ny og mega lækker kollektion fra Depend 7day serien. Det er Beyond Reality, som bare oser og skriger af forår med dens friske farver og lækre pasteller. 🌷

Jeg elsker hver gang der lanceres nye kollektioner. Farverne fanger stort set altid fuldstændig. Men jeg er også bare vild med farver og det er de færreste nuancer jeg kan lide. Jeg ved mange er mest til de dæmpede neutrale farver. Men man skal sgu springe lidt ud i det og være frisk. Det ser SÅ godt ud på neglene. 💅🏽

DEPEND BEYOND REALITY SWATCHES 7DAYBeyond Reality 

Blue Fantasy – Lys himmelblå
Free Your Mind – Pastel/mint blå
Follow Your Dreams – Pastel/pistacie grøn
Pink Moon – Baby lyserød
Purple Mood – Lilla med pink undertoner
Spiritual Bliss – Syren lilla/lyserød
New Beginning – Støvet mauve-ish lilla/brun
Crystal Dawn – Cremehvid/lyserød

De forhandles i Magasin, Matas og Salling og koster 49,95 kroner pr stk. Mine favoritter er klart Blue Fantasy, Follow Your Dreams, Pink Moon og Purple Mood. Hvad synes I om kollektionen? Hvilke farver er jeres favoritter? *(Lakkerne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

DEPEND BEYOND REALITY 7DAY
Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Lille My
  25. februar 2018 den

  Jeg er vild med farverne! 🙂

 • Svar
  simone
  25. februar 2018 den

  Flotte farver her til foråret!!

 • Svar
  kathrine johansen
  26. februar 2018 den

  Jeg er så vild med farverne, de er helt fantastiske! <3

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Svar
  Linda Nazila // www.nouw.com/thebeautyinside
  26. februar 2018 den

  Den kollektion er lige mig – er vild med alle farverne <3

 • Skriv kommentar