PARFUMER & DUFTE

CLEAN | Fresh Linens

24. februar 2018
CLEAN FRESH LINENS

CLEAN FRESH LINENSReklame

Hver gang CLEAN lancerer en ny duft, tænker jeg ofte, at nu kan de da snart ikke komme med flere der overgår de forrige. Men det må jeg pænt æde i mig igen. Der er netop landet en ny duft på hylderne. Fresh Linens hedder den og den er inspireret af friskt bomuldssengetøjs blødhed en solrig weend-morgen. ☀️

Man har prøvet at fange øjeblikket hvor sengetøjet er skiftet, man kommer frisk og ren ud af badet og ligger sig i sengen, i det sprøde, friske, kølige sengetøj.

Der er topnoter af rene lagener, asiatisk pære og klementin. Hjertenoter af zefyrblomst (løgplante i familie med påskeliljen), stor gøgeurt (en høj orkidé vidt udbredt i Europa) og lyst træ. Bundnoter af hud/moskus, sandeltræ og glat rav 🌳🌸

CLEAN FRESH LINENSJeg har haft stort set alle CLEAN dufte i min samling og de skuffer aldrig. Det er så enkelt og stilrent et mærke der formår at skabe de her “naturlige” og ægte dufte der lever godt op til deres navne.

Fresh Linens er en frisk, femin, sød, livlig, lækker, fræk og ikke mindst kæk duft, der bare fanger ens næsebor helt absurd godt. Og så gør det ikke spor at flakonen i dens gul/limegrønne farve giver en forårs vibes!

Priser
30 ml koster 395 kroner
60 ml koster 595 kroner

I kan vinde duften lige nu på min instagram (@frkmiaa) hvis det har interesse. Og ellers vil jeg bare anbefale jer at få benene på nakken og løbe ned til nærmeste Magasin og snuse til den 😉 Har I nogle CLEAN dufte? Hvilke af deres dufte er jeres favoritter? Har I nået at dufte til denne endnu? *(Parfumen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

CLEAN FRESH LINENS
Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

 • Svar
  Lille My
  25. februar 2018 den

  Elsker deres dufte! 🙂

 • Svar
  Heidi Stigsen
  25. februar 2018 den

  Jeg har haft flere forskellige Clean dufte. Lige nu er jeg meget glad for Rain 😘 Jeg har endnu ikke duftet denne så den vil jeg gerne vinde 😘

 • Svar
  Jeanette Riel
  25. februar 2018 den

  Hej 😊 Hvordan er duften i forhold til Fresh Landry ?

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   25. februar 2018 den

   Jeg vil sige at Fresh Linens er mere citrus agtig ift Fresh Laundry som er mere “sæbe” agtig, så vidt jeg husker den 🙂

 • Svar
  Camilla
  25. februar 2018 den

  Er vild med flasken 😍

 • Svar
  Yvonne ipsen
  25. februar 2018 den

  Er sååå vild med deres dufte, har dem alle 😘😘😘😘 er så spændt på at den kommer her til byen .
  Den bedste i samlingen er COOL COTTON . den elsker jeg bare ♥️♥️♥️

 • Svar
  Anne Mette Nørby Ries
  25. februar 2018 den

  Fresh laundry er såååå skøn….
  🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

 • Svar
  Maria
  25. februar 2018 den

  Elsker deres produkter, sikke en fin flaske!

 • Svar
  Satina Wandel
  26. februar 2018 den

  Har haft Shower Fresh og så har jeg snuset til Skin, som jeg også var ret vild med, men bare aldrig fået anskaffet 😀

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  kathrine johansen
  26. februar 2018 den

  Elsker virkelig cleans dufte! De er så fine i designet og virkelig gode <3

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Svar
  BLOGBYCC
  26. februar 2018 den

  Den lyder skøn <3

 • Svar
  Camilla Cecilie
  27. februar 2018 den

  Jeg elsker deres dufte, jeg er meget glad for rain og air 🙂

 • Svar
  Begitte Olsen
  13. juni 2018 den

  Min ubestridte yndlingsduft er ” Skin”.

Skriv svar