NEGLELAK & LIR

CND Creative Play | Wonderball Collection

6. januar 2018
CND Creative Play Wonderball Collection

CND Creative Play Wonderball Collection*Reklame

CND Danmark har lanceret denne nye smukke kollektion, Wonderball, fra deres Creative Play serie (Hvis I er bekendt med deres Vinylux serie, kan jeg kun sige, at disse er lige så fantastiske at arbejde med). Den indeholder 8 farverige farver der er den rene instagram-magi! Kollektionen er lavet med inspiration fra metalliske støvler, dekadente pelse og luksuriøse mønstre. Så med disse glitrende og udtryksfulde looks, har CND sammensat en kollektion med smukke farver i forskellige finish.

# Red Tie Affair – Rødlig farve med pink undertoner i creme finish
# Bronze Burst – Lys kobber farve med i metallic finish
# Ballroom Baubles – Sart champagne guld farve i metallic finish
# Jaded – Grøn med guld skær i metallic finish
# Stylish Sapphire – Midnats blå farve i satin/metallic finish
# Denim Date – Denim blå farve i creme finish
# Not to be Mist – Lys grå med blå/lilla undertoner i creme finish
# Flashy Affair – Sølv rosa glimmer i transparent glimmer finish

Lakkerne kræver blot to tynde lag hver for et godt resultat. Se de smukke swatches på billedet nedenfor. Normalt ville jeg swatche dem til jer på egne negle. Men mine negle er stadig under “behandling” for at blive fine og lange igen. Mine favorit farver er Jaded, Stylish Sapphire og Flashy Affair. Lakkerne – inklusive top og basecoat koster 65 kroner pr stk og forhandles i Magasin, Stylebox og Salling. Og ellers kan man finde frem til nærmeste forhandler inde på CND Danmark 🙂 Hvilke farver er jeres favorit? Har I prøvet Creative Play serien? *(Lakkerne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

PS. Hvis I selv kunne tænke jer at vinde kollektionen, udlodder jeg den netop nu på min Instagram @frkmiaa som kører til og med i dag (7. december) 💅🏽 💕 

CND Creative Play Wonderball Collection
Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

Skriv svar