Julekalender | 12 sidste vindere

Julegaver | Julen 2017

Glædelig bagjul! Jeg håber at I havde en dejlig jul med dem I holder af og at I har hygget en masse og måske fået set en masse julefilm? Jeg har fået set en masse af de kvalmesøde film på  både kanal 4, tv3 og tv3 puls som de sender hvert år, og så selvfølgelig de traditionelle som Alene Hjemme, Fars Fede Juleferie, m.fl. ??? Jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer nogle af mine julegaver..

Daniel Wellington Classic Petite Sterling
Af min kæreste fik jeg nemlig nogle super smukke smykker. Jeg fik blandt andet det her flotte Classic Petite Sterling Silver ur fra Daniel Wellington.  Jeg har fået uret i en model med en lille urskive. Jeg var først ude i at ønske mig et ur med en større skive, men jeg tror det bliver for voldsomt på mit håndled, og så går den lille model i øvrigt godt sammen med den feminine og smalle sølv urrem 🙂

Joanli Nor Chanti Så fik jeg også denne helt fantastisk smukke Joanli Nor ring i rhodineret sølv. Den er enkelt og flot og vil med sikkerhed gå godt sammen med mit ur. Jeg kendte ikke til mærket før, men har sidenhen kigget mere på deres udvalg, og de har bare så mange fede ringe, øreringe, armbånd og halskæder og jeg har allerede udsigt til en masse nyt til ønskelisten fra Joanli Nor.

NorDesign Love Tag halskæde Det sidste jeg fik af ham er denne Love Tag halskæde med vores bogstaver og et lille hjerte i fra NorDesign.  Jeg kan godt lide designet og så er jeg vild med den lille ekstra detalje med hjertet, så det ikke bliver for “kedeligt”.

Jeg har manglet nye smykker og jeg føler mig så begavet og taknemmelig over disse fine sager jeg har fået i julegave. Smykker er af en eller anden grund altid noget jeg “glemmer” at tænke på, at kunne ønske mig 🙂 Fik I nogle gode julegaver? 

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

8 kommentarer

 • Emilie Ildstein

  Vildt flotte gaver!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Tak, det synes jeg jo også 😀 hehe <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Sikke nogle fine gaver

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det var også nogle lækre sager du fik dig 😀 Hvilke parfumer og bog fik du? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene Høj

   Jeg fik Gucci Rush 2 og Marc Jacobs Daisy… Jeg fik egentlig også en før-julegave af kæresten og børnene; en Giorgio Armani Sí.
   Bogen er Tørst af Jo Nesbø. Jeg gik desuden et altid brugbart gavekort til Matas

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så skønne gaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw – uret er SÅ smukt!!! Hvor er du heldig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender | 12 sidste vindere