Goodiebox | In The Nude 2017

The Body Shop | Julekollektion

The Body Shop Christmas Collection frosted plum frosted berries chai vanilla*Delvis reklame

Udover at elske The Body Shop‘s faste sortiment af produkter, så knuselsker jeg også deres kollektioner de udkommer med omkring vintertid, herunder deres julekollektion især ?

Duftene i år byder på Vanilla Chai, Frosted Plum og Frosted Berries. Vanilla Chai er en lidt krydret duft med sødme, hvor Frosted Plum er mere neutral i det men stadig med en frisk sødme indover og Frosted Berries er sød med en duft af syrlige bær over sig.

The Body Shop Christmas Collection frosted plum frosted berries chai vanillaI de tre dufte fra kollektionen findes Body Butter, Showergel, Hand Cream, Shimmer Mist, Scented Candle. Body Lotion og Bath Soaps.

Jeg elsker deres showergel – de er gode og cremede, deres håndsæber giver god fugt og absorberer hurtigt ind i huden og deres body butters er guf til kroppen efter et lækkert bad. Og selvom de er tykke i konsistens, synes jeg faktisk de absorberer overraskende hurtigt 🙂 I kan finde hele udvalget af julekollektionen med de tre dufte lige her.

The Body Shop Christmas Collection frosted plum frosted berries chai vanillaUdover julekollektionen findes der også et hav af flotte og inspirerende julegaveæsker som man både kan købe i gave til sig selv eller også til sin mor, søster eller veninder. Der er deres almindelige gaveæsker inddelt i deres forskellige serier i diverse størrelser helt ned fra 60 kroner. Og ellers er der de super fede gavæsker i samarbejde med House of Holland som også byder på spændende indhold ?????

The Body Shop har en aktiv kampagne lige nu der drejer sig om, at for hvert produkt der købes fra deres julekollektion, donerer de til International Alert’s Peace Play Project, som hjælper syriske børn med at hele og blive børn igen igennem leg. Læs mere om projektet lige her! Sidste dag for bestilling og levering inden jul er den 15. december. Hvad synes I om julekollektionen og de fine gaveæsker? Hvilken en af duftene fra kollektionen er jeres favorit? *(Nogle af produkterne er modtaget i gave – resten er selv købt. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne og jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg).

The Body Shop Christmas Collection frosted plum frosted berries chai vanillaFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

13 kommentarer

 • Er helt vild med dine billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, Frosted Plum er min favorit, men jeg er også glad for Frosted Berries 😀 (bare ikke i år, haha #preggonose)

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Frosted Plum er også mildere mod næsen når det kommer til graviditet tænker jeg 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S

  Jeg synes deres produkt indpakninger er så fint, men kender faktisk ikke særlig meget til deres produkter. Umiddelbart tror jeg at jeg bedst ville kunne lide fristes befries ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Du må prøve mærket 😀 Du vil ikke blive skuffet! Troede ved første blik at du havde skrevet, at du hellere ville befries :p indtil det gik op for mig, at der skulle stå frosted berries 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Frosted Berries — det er en sikker vinder hver gang. Må have duftlyset i år, det kan jeg ikke leve uden. Men Vanilla Chai må jeg altså også have noget fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Frosted Berries er også en klar favorit hos mig 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh de er så lækre. Jeg har dog kun prøvet den lysegrønne vi fik med i goodieboxen på et tidspunkt. Men jeg elsker at gå forbi i centeret og dufte til deres produkter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille I

  Jeg gad virkelig godt prøve et produkt med duften Frosted Berries

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Tror du vil elske duftene <3 Ja, og så metal æskens form som læber. Og farverne er så flotte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox | In The Nude 2017