Depend Cosmetic | Julegaveæsker

Goodiebox | In The Nude 2017

GOODIEBOX In The Nude*Reklame

November måneds Goodiebox har teamet In the Nude og består af en række varieret makeup og hudpleje produkter der har til formål at pleje ens naturlige jeg, men også om at bruge små tricks der gør at det ligner man ingenting har brugt. Lad os kigge på indholdet:

? GLOSSWORKS Nail Polish Tanfastic Nude
En 9-free neglelak i en naturlig og neutral farve til at give ens naturnegle lige det ekstra lækre til at se naturlige men “velplejede” ud. Det er jeg stor fan af, selvom jeg også elsker det vilde og farverige til neglene.

? COFFEE AND SCRUB Coconut Coffee Scrub
En kaffe scrub fyldt med antioxidanter og blødgørende olier der skånsomt og naturligt eksfolierer huden og gør den frisk og lækker samt giver god fugt. Den har en svag, men lækker duft af kokos. Jeg elsker de her scrubs i poser, jeg har prøvet en lignende før, og den gjorde underværker for mig hud. Især knopperne på overarmene.

? SLEEK MAKEUP Face Contour Kit
Sleek er jeg bekendt med fra deres skønne øjenskygge paletter. Her får man en lille contour palette til at snyde sig til skarpere kindben, samt en flot highlighter til at give en frisk og sund glød til kindbenene.

? LUXIE BEAUTY Flat Angled Blender Face Brush
Mærket her har vi fået før, og de laver helt udemærket tools til ens produkter, og denne gang har vi fået en flot ansigtsbørste beklædt i lyserød og rosaguld. Den er fx ideel at bruge til contour kittet fra Sleek.

? MESAUDA BB Cream Radiant Skin Nude Skin Liquid Silk
Her er en BB cream, som er en meget naturligt dækkende form for foundation, kan man vel godt kalde det. Og lige denne slags vi har fået her, giver altså også en fin og svag glød til huden.

? OLE HENRIKSEN Pore Balance Facial Sauna Scrub
Sidst har vi endnu et produkt fra Ole Henriksen beklædt i den nye emballage. Denne nye scrub renser huden i dybden og fjerner døde hudceller effektivt med kombinationen af glykolsyre og vulkansk sand. Jeg har ikke prøvet mange Ole H., produkter, men dem jeg har, nyder jeg med stort velbehag, og især når man tænker på personen bag produkterne. I love it!

Indholdet denne måned har været så lækkert, og jeg er vild med variationen af det hele. Så lækkert og igen passende til temaet! Hvis man bestiller inden dagens udgang i dag, får man Maria Nila Cream Heat Spray med i købet ved brug af koden MARIANILA. Goodiebox abonnement koster 169 kroner om måneden inkl., fragt og man kan tilmelde sig og læse meget mere lige herFår I Goodiebox hver måned? Hvad synes I om indholdet denne måned? 🙂 *(Boksen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

GOODIEBOX In The NudeFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic | Julegaveæsker