SMYKKER & ACCESSORIES

CHANTI | Julie Sandlau Classic

Julie Sandlau Classic øreringe Chanti.dk

Julie Sandlau Classic øreringe Chanti*Reklame

Hvis der et smykkemærke jeg kan sidde og savle over i timevis, så er det altså Julie Sandlau. Jeg har længe ønsket mig et sæt øreringe fra hende, hvilket blev muligt, da jeg fik lov at klikke disse fine ørehængere hjem fra CHANTI.

Modellen på ørehængerne hedder Classic og det er fine runde satinrhodineret øreringe med livets træ indeni, som i øvrigt er Julie Sandlau’s personlige kendetegn og symbol. 🌿

Jeg kunne godt tænke mig at kigge på nogle smykker til ønskelisten til jul. Jeg synes det kan være svært at finde på ønsker nemlig og smykker har jeg ikke rigtig nogen af mere. Udover øreringe, kan jeg godt lide at gå med flotte ringe, så tænker det skal være det jeg skal kigge efter til ønskelisten.

Julie Sandlau Classic øreringe Chanti
Udover deres egen hjemmeside har CHANTI en grossistside, hvor de har skåret alle omkostninger ved distribution væk til fordel for kunden og dermed kan tilbyde smykker til absurd lave priser. Og vi snakker altså 5-6 smykker til samme pris som normalt ellers.

Tip: CHANTI kører Black Friday hele ugen med koden BLACK. De forhandler en masse andre lækre mærker som Månesten, Aagaard smykker, Sif Jacobsen, Izabel Camille, m.fl. 🙂 Kender I CHANTI? Kender I Julie Sandlau? Hvad synes I om ørehængerne?  *(Øreringene er modtaget som gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Julie Sandlau Classic øreringe Chanti

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Ea
  23. november 2017 den

  Super fine øreringe! 😉

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  23. november 2017 den

  Hvor er de smukke 😀
  Jeg valgte også et par fine Julie Sandlau øreringe <3

 • Svar
  simone
  23. november 2017 den

  De er virkelig smukke. Jeg er også ret vild med Julie Sandlau smykker <3

 • Svar
  Linda Nazila // www.nouw.com/thebeautyinside
  23. november 2017 den

  Sikke nogle smukke øreringe <3

 • Svar
  Camillia
  23. november 2017 den

  Virkelig fine øreringe 😍

 • Svar
  Lille My
  23. november 2017 den

  De er så smukke 🙂

 • Svar
  BLOGBYCC
  23. november 2017 den

  De er så smukke. Tak for at inspirere mig til at snolde på Chanti! ……ups!

 • Svar
  Christina Rand Kristensen
  13. december 2017 den

  De er virkelig fine. Jeg elsker hendes smykker. Og har mange ting jeg godt kunne ønske mig.

 • Skriv kommentar