Zarkoperfume | PINK MOLéCULE

CHANTI | Julie Sandlau Classic

Julie Sandlau Classic øreringe Chanti*Reklame

Hvis der et smykkemærke jeg kan sidde og savle over i timevis, så er det altså Julie Sandlau. Jeg har længe ønsket mig et sæt øreringe fra hende, hvilket blev muligt, da jeg fik lov at klikke disse fine ørehængere hjem fra CHANTI.

Modellen på ørehængerne hedder Classic og det er fine runde satinrhodineret øreringe med livets træ indeni, som i øvrigt er Julie Sandlau’s personlige kendetegn og symbol. ?

Jeg kunne godt tænke mig at kigge på nogle smykker til ønskelisten til jul. Jeg synes det kan være svært at finde på ønsker nemlig og smykker har jeg ikke rigtig nogen af mere. Udover øreringe, kan jeg godt lide at gå med flotte ringe, så tænker det skal være det jeg skal kigge efter til ønskelisten.

Julie Sandlau Classic øreringe Chanti
Udover deres egen hjemmeside har CHANTI en grossistside, hvor de har skåret alle omkostninger ved distribution væk til fordel for kunden og dermed kan tilbyde smykker til absurd lave priser. Og vi snakker altså 5-6 smykker til samme pris som normalt ellers.

Tip: CHANTI kører Black Friday hele ugen med koden BLACK. De forhandler en masse andre lækre mærker som Månesten, Aagaard smykker, Sif Jacobsen, Izabel Camille, m.fl. 🙂 Kender I CHANTI? Kender I Julie Sandlau? Hvad synes I om ørehængerne?  *(Øreringene er modtaget som gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Julie Sandlau Classic øreringe Chanti

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zarkoperfume | PINK MOLéCULE