PARFUMER & DUFTE

Zarkoperfume | PINK MOLéCULE

ZarkoPerfume PINK MOLéCULE

ZarkoPerfume PINK MOLéCULEEn parfume der har været populær de sidste par år, må siges at være PINK MOLéCULE fra Zarkoperfume. Og bestemt ikke uden grund, har jeg selv erfaret, efter at have fået den hjem på hylden..

Med lækre, sensuelle undertoner af lyserød champagne og top samt bund noter af blandt andet hyldeblomst, sort orkidé, pink molekyler og mørke trænoter, fortolker Zarko de nordiske elementer og fornemmelsen af forårets varme brise, blandet med vand og duften fra de danske skoves mørke træer.

Zarko – skaberen bag mærket, er inspireret af de nordiske landskaber og de meget udbredte dufte man møder, og det  var netop det unikke klima og æstetikken ved Skandinavien, der gjorde, at han tilbage i 2008 gjorde drømmen til virkelighed og blev Danmarks eneste praktiserende parfumer. Og det er endnu en ting der gør duftene så specielle – den spændende og realiserende historie bag og selvfølgelig det, at mærket er håndlavet og tappet her i Danmark.

Den dufter fortryllende og det er bare en duft der skal snuses til.. Jeg var heldig at få den i julegave af en af mine bedste veninder sidste år, og jeg nænner dårligt at bruge den, for jeg vil jo ikke have, at den bliver tom 😛 Kender I PINK MOLéCULE? Har I erfaringer med andre af Zarkoperfume duftene?  💕

ZarkoPerfume PINK MOLéCULEFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  simone
  17. november 2017 den

  Jeg har ikke hørt om denne parfume før, men jeg kan virkelig godt lide flakonen! <3

 • Svar
  Camilla
  17. november 2017 den

  Jeg har hørt så meget godt om MOLéCULE duftene, og dit indlæg her giver mig bar endnu mere lyst til at få fat i en af de skønne dufte. Jeg skal bare lige have ryddet ud i mine parfumegemmer først 😛

 • Svar
  kathrine johansen
  17. november 2017 den

  Det er bare sådan en god duft, elsker den jeg også har herhjemme!<3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Svar
  LeahSephira
  18. november 2017 den

  Jeg fik den af min kæreste for et par år siden, og den er så dejlig. Jeg har cirka halvdelen tilbage og bruger den ikke hverdag men til date nights og sån 🙂

 • Svar
  BLOGBYCC
  20. november 2017 den

  Jeg gad godt at prøve Zarkoparfumerne, jeg duftede til en engang i Bahne, den var jeg ikke vild med.
  Meeeen ting der hedder noget med pink kan sjælendt gå helt galt, haha.

 • Svar
  Lille My
  20. november 2017 den

  Kender ikke til duftene, men har kun hørt godt om dem 😀

 • Skriv kommentar