Gosh x Kristine Sloth | Joyce & Doreen

Yves Rocher | Julekalender 2017

Yves Rocher X-mas julekalender*Reklame

Hvis I husker sidste år i december, husker I nok at jeg havde Yves Rocher julekalenderen. Jeg havde aldrig haft den før og mine forventninger var skyhøje, da Yves Rocher altid laver de lækreste produkter og altid kører fair priser på deres produkter.

Mine forventninger blev det jeg havde håbet på og jeg var så tilfreds med udfaldet og variationen af alle lågerne i kalenderen. Der var så mange full size produkter i og det var lige fra hårpleje, hudpleje, negleprodukter, makeup og tools 🙂

I år har jeg været så heldig at få lov til at modtage og præsentere den dagligt for jer i december igen. Og jeg glæder mig helt vildt! Den koster 699 kroner og har en værdi på 2255 kroner. Og ligesom sidste år kommer lågerne i fine stofposer med tal på og tilhørende snor og klemmer, så kalenderen kan hænges op hvis det er det man har lyst til. Køb kalenderen HER inden det er for sent – og når I alligevel er derinde, så tjek deres julekollektion ud! Den er så sej! ?? Kender I Yves Rocher? Har I kalenderen i år? Hvilken julekalender(e) har I i år hvis I har en? *(Kalenderen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

15 kommentarer

 • Lis Vinter

  Uhhh hvor flot, den vil jeg gerne vinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yves Rocher er sådan et mærke, jeg altid lidt “glemmer”, men når jeg så bliver mindet om det, bliver jeg helt glad, haha. 😀 De har nemlig lækre produkter til SÅ gode priser.

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en god ide! Jeg ville ønske at der var sådan en julekalender til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det er altid så spændende at følge med når du åbner dagens lågner på instagram, husker sagtens sidste år! <3

  Hav en helt fantastisk tirsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, sikke en lækker julekaldender! Gid det var min! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare så lækker – jeg er slet ikke jaloux

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Det lyder virkelig til at være en lækker julekalender! Der kan være at jeg skal anskaffe mig sådan en 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Jeg var ihvertfald overrasket over hvor sindsyg god variationen af produkter var sidste år, og at man fik lidt af det hele indenfor skønheds produkter 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh spændende. Glæder mig til, at følge med. Måske det ender med, at jeg skal have den til næste år. I år har jeg været så heldig at få julekalenderen fra Lookfantastic. Jeg er meget spændt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ja, jeg er også spændt på hvad poserne byder på i år 😀 Jeg har smugkigget lidt på indholdet i Lookfantastic, og den ser også hammer god ud! Så der tror jeg sagtens du kan glæde dig – og dejlig gave at få <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • uuhhh uuuhhh det lyder godt. Jeg har SÅ svært ved, at holde fingrene fra den. Jeg vil så gerne smugkigge – men indtil videre har jeg ikke kigget. Men der er godt nok lang tid til december 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fed! Må bare eje den! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ja, den kan kun være lige så lækker som sidste år, hvis ikke mere 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gosh x Kristine Sloth | Joyce & Doreen