JULEKALENDER

Yves Rocher | Julekalender 2017

7. november 2017
Yves Rocher X-mas julekalender

Yves Rocher X-mas julekalender*Reklame

Hvis I husker sidste år i december, husker I nok at jeg havde Yves Rocher julekalenderen. Jeg havde aldrig haft den før og mine forventninger var skyhøje, da Yves Rocher altid laver de lækreste produkter og altid kører fair priser på deres produkter.

Mine forventninger blev det jeg havde håbet på og jeg var så tilfreds med udfaldet og variationen af alle lågerne i kalenderen. Der var så mange full size produkter i og det var lige fra hårpleje, hudpleje, negleprodukter, makeup og tools 🙂

I år har jeg været så heldig at få lov til at modtage og præsentere den dagligt for jer i december igen. Og jeg glæder mig helt vildt! Den koster 699 kroner og har en værdi på 2255 kroner. Og ligesom sidste år kommer lågerne i fine stofposer med tal på og tilhørende snor og klemmer, så kalenderen kan hænges op hvis det er det man har lyst til. Køb kalenderen HER inden det er for sent – og når I alligevel er derinde, så tjek deres julekollektion ud! Den er så sej! 🎅🎄 Kender I Yves Rocher? Har I kalenderen i år? Hvilken julekalender(e) har I i år hvis I har en? *(Kalenderen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

 • Svar
  simone
  7. november 2017 den

  Den er så fed! Må bare eje den! <3

 • Svar
  Just Me
  7. november 2017 den

  Uhh spændende. Glæder mig til, at følge med. Måske det ender med, at jeg skal have den til næste år. I år har jeg været så heldig at få julekalenderen fra Lookfantastic. Jeg er meget spændt.

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   7. november 2017 den

   Ja, jeg er også spændt på hvad poserne byder på i år 😀 Jeg har smugkigget lidt på indholdet i Lookfantastic, og den ser også hammer god ud! Så der tror jeg sagtens du kan glæde dig – og dejlig gave at få <3

   • Svar
    Just Me
    7. november 2017 den

    uuhhh uuuhhh det lyder godt. Jeg har SÅ svært ved, at holde fingrene fra den. Jeg vil så gerne smugkigge – men indtil videre har jeg ikke kigget. Men der er godt nok lang tid til december 😉

 • Svar
  Ea
  7. november 2017 den

  Det lyder virkelig til at være en lækker julekalender! Der kan være at jeg skal anskaffe mig sådan en 😉

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   7. november 2017 den

   Jeg var ihvertfald overrasket over hvor sindsyg god variationen af produkter var sidste år, og at man fik lidt af det hele indenfor skønheds produkter 😀

 • Svar
  Vanessa
  7. november 2017 den

  Den er bare så lækker – jeg er slet ikke jaloux 😍

 • Svar
  Emilie Ildstein
  7. november 2017 den

  Uhh, sikke en lækker julekaldender! Gid det var min! <3

 • Svar
  Lille My
  7. november 2017 den

  Ej hvor lækkert 🙂

 • Svar
  kathrine johansen
  7. november 2017 den

  Uh, det er altid så spændende at følge med når du åbner dagens lågner på instagram, husker sagtens sidste år! <3

  Hav en helt fantastisk tirsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Svar
  Camilla Cecilie
  7. november 2017 den

  Hvor er det en god ide! Jeg ville ønske at der var sådan en julekalender til mig 🙂

 • Svar
  Satina Wandel
  7. november 2017 den

  Yves Rocher er sådan et mærke, jeg altid lidt “glemmer”, men når jeg så bliver mindet om det, bliver jeg helt glad, haha. 😀 De har nemlig lækre produkter til SÅ gode priser.

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Lis Vinter
  29. november 2017 den

  Uhhh hvor flot, den vil jeg gerne vinde 😉

Skriv svar