Goodiebox | Girls Night In 2017

Gosh x Kristine Sloth | Joyce & Doreen

Gosh x Kristine Sloth Joyce Doreen *Reklame

Jeg tænker at de fleste af jer kender til eller har hørt om den danske youtuber og influencer, Kristine Sloth. Hun var i april i år, afsted til Kenya for at besøge nogle af de piger hun igennem sit arbejde som PLAN-ambassadør støtter.

Undervejs i hendes ophold filmede hun samtidig en Kenya serie til hendes Youtube kanal hvor man fulgte hele hendes rejse og hendes møde med de forskellige piger. Det har selvfølgelig gjort et kæmpe indtryk på Kristine, at være afsted på denne tur, hvilket har resulteret i et skridt yderligere frem for Kristine i hendes arbejde for at hjælpe og støtte pigers rettigheder dernede..

Gosh x Kristine Sloth Joyce Doreen I samarbejde med Gosh Copenhagen har Kristine nemlig udviklet to flydende læbestifter og opkaldt dem efter to af pigerne der gjorde særligt indtryk på hende i Kenya. Hun har været med hele vejen igennem processen for at lave læbestifterne. Blandt andet blandet farverne hvis der manglede lidt pigment, mm. Man kan faktisk følge processen og høre hendes historie omkring læbestifterne lige her.

Kristine’s valg for samarbejde med Gosh var for det første fordi at det er et dansk firma, ergo det ligger i Danmark. Derud over er det vegansk og fri for parfume, og som nævnt ovenover, har hun haft muligheden for at være 100% med hele vejen igennem.

Gosh x Kristine Sloth Joyce Doreen SwatchesHer kan I se swatches af de to farver. Begge farver er nogle der klæder de fleste og derfor et oplagt valg. Og nogen klæder det bedst med varme farver og andre klæder det bedst med kolde farver. Læbestifterne tørrer op i mat finish, men holder samtidig læberne fugtet. De holder godt og er super pigmentrige. Jeg er vild med begge farver, men min klare favorit er helt sikkert Joyce.

Den nederste hedder Doreen og er en varm brændt orange. Doreen er en af de piger der gjorde indtryk på Kristine. Hun er 18 år og har et barn på 3 år og blev derfor mor som 15 årig allerede. Den øverste farve hedder Joyce og er en kold mauve-ish brun farve. Den er opkaldt efter hendes faderbarn.

Gosh x Kristine Sloth Joyce Doreen Udover at læbestifterne er lavet og opkaldt efter pigerne i Kenya, har Kristine også valgt at for hver solgte læbestift donerer Kristine og Gosh 10 kroner til PLAN Danmark og kampen for pigernes rettigheder.

Læbestifterne koster 109,95 kroner og er lanceret online I DAG på henholdsvis Gosh’ hjemmeside og på Matas’ hjemmeside. De kommer i Matas butikkerne den 8. november. Hvad synes I om farverne? Har I fulgt Kristine og hendes Kenya rejse?  *(Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide og som bloggen står for)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

15 kommentarer

 • Er vild med farverne! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest til Doreen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Vildt fine!

  En lille ting: jeg bruger bloglovin app’en på telefonen enormt meget når jeg læser blogs – heriblandt din. På det seneste er den begyndt at redirecte mig til en anden blog med flere indlæg. Altså som om de indlæg den anden blogger har lavet bliver vist på din bloglovin side i appen. Lidt træls. Kender du noget til det? Den anden blog hedder juliedechanel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det lyder simpelthen så mystisk. Altså, når et nyt indlæg fra mig dukker op i dit bloglovin feed og du trykker på det, så dirigerer det ind på Julie’s blog i stedet for min? :/ Hvad hvis du prøver at unfollowe mig og følge igen?

   Og tak fordi du gør opmærksom på det! Har ikke hørt det fra andre, men det virker spøjst 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Ja, der dukker både nye indlæg op fra dig og den anden blog men begge under dit navn i app’en. Det er lidt svært at forklare

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Pudsigt, der er endnu en der lige har kontaktet mig og sagt at hun også bliver dirigeret ind på Julie’s blog 😮 Må lige prøve at kontakte Bloglovin. Det må jo være en fejl i deres blog dirigering 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Ja. Nu har jeg i hvert fald prøvet at unfollowe og followe igen uden held desværre. Håber du finder en løsning ☺

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med Joyce

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er ret vild med farven Doreen, de ser så lækre ud! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Doreen er også rigtig pæn, og minder mig sådan om en efterårsfarve, som når bladene falder af træerne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, hvor er de fine!! Farverne passer jo perfekt til min NAKED HEAT palette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ja der ville de faktisk være et super match! Den fine palette har jeg også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig hørt om hende før. Men sikke en god og inspirerende historie bag produkterne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ja de er rigtig pæne! Billederne yder ikke deres rette farver, især Joyce er så fin irl 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox | Girls Night In 2017