GOODIEBOX

Goodiebox | Girls Night In 2017

30. oktober 2017
GOODIEBOX Girls Night In

GOODIEBOX Girls Night In*Reklame

Månedens GOODIEBOX har temaet Girls Night In og handler altså om forkælelse en aften i venindernes tegn. Så man kan invitere tøserne på ren og skær hjemmespa der byder på selvforkælelse, hygge og afslapning 🙂 Lad os kigge nærmere på indholdet…

GOODIEBOX Girls Night InBALANCE ME BB Natural Perfection Cream spf 25 
BB cream der giver et ensartet og naturligt resultat på huden og indeholder solfaktor 25. Mærket her har vi set rigtig meget til i Goodiebox, og ville egentlig gerne ønske at prøve et andet mærke. Men ellers er det et fint produkt, dog sætter det sig lidt hvis jeg har tørre pletter på kinderne, men min hud er generelt helt til hundene når det bliver koldere.

GOODIEBOX Girls Night InIROHA Hand Mask Gloves Repair
Fugtgivende handsker til at pleje og forkæle hænderne i en årstid hvor de er ekstra udsat. Man skal blot sidde med dem på i 15-20 minutter og derefter massere det overskydende produkt ind i hænderne. Det er så lækker en følelse og især for neglebåndene som bliver lækre og bløde.

GOODIEBOX Girls Night In LING Dual Moisture Emulsion
Et sandt stjerneprodukt der kombinerer fugt, serum og toner i én. Den skal bruges efter rens og inden ens creme for et ekstra fugtboost. Jeg blev helt vild da jeg så Ling i boksen. Jeg har så længe gerne ville prøve mærket, og fik en gang en masse små prøver, men de var så små at jeg ikke kunne mærke forskellen, da der ikke var nok produkt til at udnytte over længere tid.

GOODIEBOX Girls Night InPRAHA Fodfil
Jeg elsker glasfile til neglene. De er skånsomme og det føles bare lidt mere rart. Derfor var det sjovt at finde en glasfil bare til fødderne denne gang. Så er der ingen undskyldning for ikke at komme det hårde hud på hælene til livs!

GOODIEBOX Girls Night InHUMAN+KIND Body Souffle
Lækker og velduftende body souffle creme til hele kroppen. Den skal også huskes og kæles for! Jeg elsker det her mærke. De laver fugtgivende produkter der dufter fantastisk. Og så elsker jeg body souffle creme der er tykt, men samtidig luftigt.

GOODIEBOX Girls Night In THE VINTAGE COSMETICS COMPANY Blemish Wand
Sidste mand i rækken er denne fætter. En “pind” til urenhederne. Man kan presse hudorme ud og være fri for at bruge fingre/negle og dermed undgå flere bakterier på huden. Jeg har så længe gerne ville prøve en, og jeg har endnu ikke givet mig i kast med den. Men jeg håber den er god.

GOODIEBOX Girls Night InJeg synes det var en fin boks hvor der både var mærker med, som jeg har god erfaring med i forvejen, men også med mærker eller produkter som jeg længe har tænkt på, at jeg gerne har ville prøve. Og den rammer faktisk temaet for boksen helt fint!

Hvis I selv er nysgerrige på abonnement, kan I finde meget mere info lige her. Det koster 169 kroner inkl. fragt hver måned, at være medlem! 🙂 Hvad synes I om månedens box? Kender I nogle af mærkerne eller produkterne? *(Boksen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

GOODIEBOX Girls Night InFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

 • Svar
  Camilla Christine
  30. oktober 2017 den

  Det var klart ikke min yndlingsbox! Men Synes indholdet var fint ❤️ Ikke noget der gjorde mig helt vild.

 • Svar
  Just Me
  30. oktober 2017 den

  Mine yndlingsting i denne boks er helt klart LING Dual Moisture Emulsion (hvilket jeg hader mig selv lidt for, da den er så pisse dyr) og HUMAN+KIND Body Souffle (man går aldrig galt med en god body creme 🙂

 • Svar
  Jillchristinablog.dk
  30. oktober 2017 den

  Rigtig fint indhold der er i boksen.

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  30. oktober 2017 den

  Flotte billeder, jeg synes dog bare indholdet var kedeligt. Men man kan jo heller ikke tilfredsstille os alle hver gang 😀

 • Svar
  Katja
  30. oktober 2017 den

  Lækre billeder og anmeldelser. 😀

 • Svar
  Vanessa
  30. oktober 2017 den

  Det er så lækker en boks – de er virkelig gået all in på selvforkælelse 😍

 • Svar
  kathrine johansen
  5. november 2017 den

  Super flotte billeder, hvor savner jeg dog at modtage den boks!

Skriv svar