HUD & KROPSPLEJE MAKEUP & BØRSTER

Sephora | Christmas 2017

21. oktober 2017
Sephora Christmas Collection 2017

Sephora Christmas Collection 2017*Reklame

Forrige fredag var jeg inviteret ind for at kigge på Sephora‘s julekollektion samt nyheder fra Sephora’s eksklusive brands. Jeg fik et udvalg af nyhederne med hjem og især Sephora’s eget brand forstår sig altså på nogle fantastiske produkter i den flotteste emballage 🎄🎅🏽 Lad os kigge nærmere på nogle af nyhederne..

Sephora Christmas Collection 2017Fox Sleep Mask 60 kroner
En sød og blød sovemaske der forestiller en ræv med fine guldstjerner på. Den er rar at have på og jeg elsker at sove med sovemaske fra tid til anden. 🦊✨

Sephora Christmas Collection 2017Winter Magic Palette 95 kroner
Øjenskygge palette med otte skygger iklædt en guldglimmer emballage med en sød guldræv og guldstjerner indeni. Skyggerne er naturlige farver i skiftevis matte og shimmer. ⭐️

Sephora Christmas Collection 2017Winter Queen Palette 120 kroner
Super smuk palette med bronzer, blush og highlighter og et fint spejl indeni. Igen iklædt den smukkeste guldglimmer emballage med stjerner. 🦊✨

Sephora Christmas Collection 2017Fox Mini Nail Files 40 kroner
Pakke med tre neglefile der forestiller ræve. Jeg har endnu ikke prøvet dem, men jeg håber de er gode. Jeg kan godt være lidt kræsen med neglefile. Men umiddelbart ser de gode ud. ❄️

Sephora Christmas Collection 2017La Pinata 280 kroner
Den fedeste pinata med form og udseende som en sød ræv med guldnæse og guldstjerner. Indeni den gemmer sig intet mindre end ti produkter. Produkterne er en mascara, hårelastik, eyeliner, øjnemaske, læbemaske, ansigtsmaske, badesæbe, flydende læbestift, neglefil, lille badebombe og en lille badesæbe. En god idé til en gave. 🎄

Sephora Christmas Collection 2017Lovely Hand Set 100 kroner
Her får man et lækkert sæt til at pleje hænderne. Pakken består af en håndcreme, plejende håndmaske med avocado og en lille håndvarmer dunk. Emballagerne er i de smukkeste hvide, lyserøde og guld tema med guldstjerner og guldræv. 🦊🌟

Sephora Christmas Collection 2017Produkterne kommer online i uge 48 og jeg tror det gælder det samme i butikkerne. Det finder jeg lige ud af, og så opdaterer jeg selvfølgelig lige indlægget 😉 Der er så mange flere fede ting fra deres mærke på vej i deres julekollektion. Både af makeup, badeprodukter og kropspleje. Og deres ting er virkelig i den budgetvenlige del af skalaen. 💸

De får i øvrigt også en super fin julekalender i år. Den har jeg skrevet lidt om i mit indlæg om beauty julekalendere for kvinder, hvis I vil læse mere om den 🙂 Hoho, glædelig jul! 🎅🏼❤️ Skal I have fat I nogle af Sephora’s produkter fra julekollektionen? Har I erfaringer med nogle af Sephora’s egne produkter? *(Produkterne er modtaget ved en event. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide og som bloggen står for)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

 • Svar
  Daniella elton
  22. oktober 2017 den

  Hvor er det bare nogle fine ting 😍 Og smukke billeder du har taget 🙂

 • Svar
  Lena
  22. oktober 2017 den

  😍 sikke nogle lækre produkter! Det skal jeg helt sikkert tjekke ud når de kommer online 👏🏼😊

 • Svar
  jillchristinablog.dk
  22. oktober 2017 den

  Super smukke billeder. Den maske er da så fin. 🙂

 • Svar
  Christina /Krummes Krummelurer
  22. oktober 2017 den

  Jeg elsker deres produkter og som du skriver er priserne helt ok. Tror ikke lige jeg skal have noget i år (desværre). Men man ved jo akdrig om man bliver fristet alligevel.

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   22. oktober 2017 den

   Er sikker på du bliver vild når du ser resten af udvalget <3 Vi snakker fine ansigtsmasker, børster med guldskaft, flotte øjenskygge paletter, mm 😀

 • Svar
  Linda Nazila // www.nouw.com/thebeautyinside
  22. oktober 2017 den

  Det er godt nok nogle lækre produkter med flot indpakning og gode priser – glæder mig virkelig til at se dem i butikkerne og til jul <3

 • Svar
  Simone
  22. oktober 2017 den

  Wow hvor ser det bare mega cute ud! Det gad jeg altså godt lige at eje <3

 • Svar
  Camilla
  22. oktober 2017 den

  Er vild med indpakningerne 😍

 • Svar
  Malene J
  22. oktober 2017 den

  omg, så fint!
  Jeg har noget med håndcreme – lige pt. bruger jeg bare en fra vaseline.. Men den der, ser godt nok fin ud! Tænker at jeg klart må forbi Sephora og tjekke den ud, når tid er!

  – og hvor er det altså bare nogle fine billeder du tager :’)

 • Svar
  Satina Wandel
  22. oktober 2017 den

  Emballagen er så fin!
  Jeg tror måske, jeg skal have fat i sovemasken og håndplejesættet til mine udtørrede hænder 😀

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Lille My
  24. oktober 2017 den

  Hvor ser det bare fint ud! <3

 • Svar
  Camilla Christine
  28. oktober 2017 den

  Det er så smukt! og du tager som altid smukke billeder <3. uh!

 • Svar
  Emilie Ildstein
  28. oktober 2017 den

  Hvor er det bare fint! Vildt smukke billeder😍❤️

 • Svar
  Pernille kit Larsen
  28. oktober 2017 den

  Hvor lækker og flotte billeder ….

 • Svar
  Vanessa
  29. oktober 2017 den

  Det er bare den fineste kollektion – Sephora de er godt med på banen i år synes jeg. Mange produkter jeg gerne selv ville eje 😍

Skriv svar