Estée Lauder | Støt brysterne ?

The Body Shop | Vanilla Pumpkin

The Body Shop Vanilla PumpkinLige i det øjeblik jeg så reklamer for de lækre efterårs nyheder fra The Body Shop, vidste jeg at jeg måtte have fingrene i det 😀 Deres nye Vanilla Pumpkin kollektion skriger af efterår, halloween, hygge og lækker duft!

De har lavet en body butter, håndcreme, showergel og en krops mist. Jeg havde fra start øjnene på en body butter og en håndcreme, og det var selvfølgelig et sats at bestille uden at have duftet til det i forvejen. Men jeg tog chancen og fortrød heldigvis ikke et sekund! Duften er mild af vanilje og en smule af græskar.. Det dufter af efterår ???

Deres body butters er nogle af de lækreste her til de koldere tider. Den fede konsistens giver godt med fugt og trænger faktisk ok hurtigt ind. Deres håndcremer er også et mirakel til knastørre hænder, og de her størrelser er perfekte til at have med overalt og koster ingenting.

Jeg ville også så gerne ud og samle nogle efterårs blade til billedet her, og det er jeg glad for at jeg fik gjort! 🙂 Hvis I selv vil have fingrene i produkterne, kan I finde udvalget her. ? Har I fået fingrene i nogle af Vanilla Pumpkin produkterne? Hvilke The Body Shop produkter er jeres favorit(ter)?

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

12 kommentarer

 • Jeg elsker også bodyshop men vi har bare ikke nogen hernede på øen Lolland og deres produkter de dufter bare så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helt klart nogle der skal prøves !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den må jeg prøve og dufte 😛 Elsker The Body Shop 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker duften af pumpkin og vanilje, så det må jeg heller prøve at tjekke ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm dem må jeg helt sikkert lige tjekke ud i butikken, selvom jeg har ret mange cremer derfra. Ups 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker the bodyshop og var inde for at dufte til pumpkin-produkterne i går. Jeg blev lidt skuffet over, at de var så søde i duften. Jeg synes duften af græskar var meget minimal.
  Jeg prøvede også deres håndcreme….men jeg er ikke sikker på, at jeg synes at den fugter nok – men nu har jeg også seriøst tørre hænder 😉
  Tror jeg bliver nødt til, at købe en håndcreme og prøve den rigtigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ej hvor sjovt, jeg synes nemlig de er langt fra søde i duften :p og jeg er normalt til det søde! Men ja, man oplever ofte tingene forskelligt, og netop derfor er det rart med forskellige meninger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor sjovt 🙂 Ja vi har alle forskellig smag 😉 Men tror nu jeg vil give dem en chance mere pga dit indlæg 😉 Må lige dufte til dem igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh elsker Body Shops Body Butters? Det må jeg i en shop og tjekke ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Jeg er også vild med dem, og de er gode til mine tørre ben og arme om vinteren 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den dufter dejligt i bøtten, men sammen med min hud (og min søsters) lugter den bare så dårligt 🙁 Elsker både pumpkin og vanilje, så det er så ærgerligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Æv? Det var da træls. Det lyder lidt som når man prøver parfumer. Ofte kan de dufte vidunderligt i flakonen, men de passer ikke altid til ens hud :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Estée Lauder | Støt brysterne ?