HUD & KROPSPLEJE

The Body Shop | Vanilla Pumpkin

17. oktober 2017
The Body Shop Vanilla Pumpkin

The Body Shop Vanilla PumpkinLige i det øjeblik jeg så reklamer for de lækre efterårs nyheder fra The Body Shop, vidste jeg at jeg måtte have fingrene i det 😀 Deres nye Vanilla Pumpkin kollektion skriger af efterår, halloween, hygge og lækker duft!

De har lavet en body butter, håndcreme, showergel og en krops mist. Jeg havde fra start øjnene på en body butter og en håndcreme, og det var selvfølgelig et sats at bestille uden at have duftet til det i forvejen. Men jeg tog chancen og fortrød heldigvis ikke et sekund! Duften er mild af vanilje og en smule af græskar.. Det dufter af efterår ???

Deres body butters er nogle af de lækreste her til de koldere tider. Den fede konsistens giver godt med fugt og trænger faktisk ok hurtigt ind. Deres håndcremer er også et mirakel til knastørre hænder, og de her størrelser er perfekte til at have med overalt og koster ingenting.

Jeg ville også så gerne ud og samle nogle efterårs blade til billedet her, og det er jeg glad for at jeg fik gjort! 🙂 Hvis I selv vil have fingrene i produkterne, kan I finde udvalget her. ? Har I fået fingrene i nogle af Vanilla Pumpkin produkterne? Hvilke The Body Shop produkter er jeres favorit(ter)?

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

 • Svar
  Camilla Christine
  17. oktober 2017 den

  Jeg synes den dufter dejligt i bøtten, men sammen med min hud (og min søsters) lugter den bare så dårligt 🙁 Elsker både pumpkin og vanilje, så det er så ærgerligt!

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   17. oktober 2017 den

   Æv? Det var da træls. Det lyder lidt som når man prøver parfumer. Ofte kan de dufte vidunderligt i flakonen, men de passer ikke altid til ens hud :/

 • Svar
  Lena
  17. oktober 2017 den

  Uh elsker Body Shops Body Butters? Det må jeg i en shop og tjekke ud?

 • Svar
  Just Me
  17. oktober 2017 den

  Jeg elsker the bodyshop og var inde for at dufte til pumpkin-produkterne i går. Jeg blev lidt skuffet over, at de var så søde i duften. Jeg synes duften af græskar var meget minimal.
  Jeg prøvede også deres håndcreme….men jeg er ikke sikker på, at jeg synes at den fugter nok – men nu har jeg også seriøst tørre hænder 😉
  Tror jeg bliver nødt til, at købe en håndcreme og prøve den rigtigt 😉

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   17. oktober 2017 den

   Ej hvor sjovt, jeg synes nemlig de er langt fra søde i duften :p og jeg er normalt til det søde! Men ja, man oplever ofte tingene forskelligt, og netop derfor er det rart med forskellige meninger 🙂

   • Svar
    Just Me
    17. oktober 2017 den

    Ej hvor sjovt 🙂 Ja vi har alle forskellig smag 😉 Men tror nu jeg vil give dem en chance mere pga dit indlæg 😉 Må lige dufte til dem igen 😉

 • Svar
  Simone
  17. oktober 2017 den

  Hmm dem må jeg helt sikkert lige tjekke ud i butikken, selvom jeg har ret mange cremer derfra. Ups 😀 <3

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  17. oktober 2017 den

  Jeg elsker duften af pumpkin og vanilje, så det må jeg heller prøve at tjekke ud <3

 • Svar
  Lille My
  17. oktober 2017 den

  Den må jeg prøve og dufte 😛 Elsker The Body Shop 😀

 • Svar
  karina sørensen
  17. oktober 2017 den

  helt klart nogle der skal prøves !!

 • Svar
  Pernille Kit Larsen
  18. oktober 2017 den

  Jeg elsker også bodyshop men vi har bare ikke nogen hernede på øen Lolland og deres produkter de dufter bare så godt 🙂

Skriv svar