Konkurrence | Essence Bootiful Nights (LUKKET)

Estée Lauder | Støt brysterne ?

Estée Lauder Breast Cancer Awareness *Reklame

Hvert år samles der ind til kræft. Vigtige indsamlinger for hele tiden at komme dét skridt tættere på, at knække koden til den møg sygdom der konstant frarøver folk dem de har kær, men som mange heldigvis også kæmper imod og vinder over.

Oktober i år markeres Estée Lauders 25 års jubilæum for den lyserøde sløjfe der symboliserer brysterne. I 1992 stiftede Evelyn H. Lauder (svigerinde til Estée Lauder) nemlig the Breast Cancer Awareness Campaign, for at forebygge og bekæmpe brystkræft ved at fremme forskningen indenfor området.

Estée Lauder har lavet en række #pinkribbon25 produkter hvor 100% af salget (ex. moms) bliver doneret til Støt Brysterne i Danmark og Brystkræftorganisationen i Sverige. Det er altså en super flot måde at gøre det på! Normalt ser man mest butikker/mærker der donerer fx 10 kr, 20 kr eller 15% af prisen og lignende. Men her er det altså hele molevitten 😀

Nedenfor vil jeg præsentere de limited edition produkter der er lavet til formålet, samt linke til hvor de hver især kan købes..

Estée Lauder Breast Cancer Awareness Clinique Moisturising LotionClinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Jumbo
Produktet her er en bestseller og en del af Clinique’s 3-trins system. Denne er Trin 3 i systemet. En fugtgivende lotion udviklet af hudlæger, som styrker hudens barriere, så fugten bliver hvor den skal. Denne version har en fin lyserød sløjfe på siden og medfølgende er en fin nøglering som set på billedet. 200 ml for 465 kroner (Estée Lauder Companies donerer heraf 372 kroner)

Estée Lauder Breast Cancer Awareness Origins Drink UpOrigins Drink Up Intensive Overnight Mask
Intensiv fugtmaske med avocado og abrikoskerneolie der slukker den værste tørst i huden og genopbygger fugtreserver til morgendagen. En lækker maske med en herlig duft af abrikos, som smøres på og efterlades på huden natten over hvorefter ens hud vil være så blød som en barnenumse. Origins masker er bare nogen af de bedste og denne er ingen undtagelse. 100 ml for 195 kroner. (Estée Lauder Companies donerer heraf 156 kroner)

Estée Lauder Breast Cancer Awareness Ribbon 25 Kampagnen med køb af limited edition produkterne kører fra 2. oktober til og med den 31. oktober. 

Estée Lauder Breast Cancer Awareness Knockout Eyes Collection Estée Lauder Knockout Eyes Collection
Her ses en luksuskollektion af produkter fra Estée Lauder. Den fine og farverige makeup taske/pung indeholder 8 Pure Color Envy Eye Shadows palette, Sumptuous Knockout Defining Lift and Fan Mascara, Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil og Eye Shadow Brush. Sættet koster 350 kroner. (Estée Lauder Companies donerer heraf 280 kroner)

Estée Lauder Breast Cancer Awareness Keychain Denne fede nøglering medfølger når man køber den berømte serum fra Estée Lauder som jeg fortæller om lige nedenunder. Den passer rundt om flakonens hals og kan fint hænge og pynte. I nøgleringen er et hjerte, et feminint øje samt den fine lyserøde sløjfe.

Estée Lauder Breast Cancer Awareness Advanced Night Repair Estée Lauder Advanced Night Repair
Vågn op til smuk hud hver dag med Estée Lauders #1 Repair Serum. Man opnår blødere og mere strålende/glødende hud. Et hvad jeg vil kalde kultprodukt med dens omtale rundt omkring. Jeg hører altid så meget godt snak om den og vil glæde mig til at prøve den. Og så ovenikøbet i en fin lyserød farve til forskel fra den almindelige brunlige farve den plejer at have. 50 ml for 850 kroner. (Estée Lauder Companies donerer heraf 680 kroner)

Det er en fed måde at afprøve nye produkter på eller genopfylde sit lager med i forvejen favoritter OG samtidig støtte en mega vigtig og god sag ? Kender I produkterne her? Støtter I brysterne? Hvis I gør – hvordan? Ville I kunne finde på at købe produkterne her? 🙂 *(Produkterne er modtaget som gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide og som bloggen står for)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

12 kommentarer

 • Super flotte billeder og vigtig sag??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja en dumt sygdom… Men min har heldigvis overleve sygdomme..

  Ja den er flot og flotte farver ..

  Og en god og flot blog du har ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot kollektion.:-) og samtidigt med støt brysterne ..Jeg har støt fordi min har haft og min mormor døde af det …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Den er rigtig flot ja! Er ked af dem du har mistet til sygdommen, den er så skrækkelig 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simpelhen så smuk en kollektion ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har desværre mistet alt for mange til kræft. Jeg synes det er et rigtig godt tiltag. Jeg overvejer at købe Estée Lauder Knockout Eyes Collection i år….men jeg har endnu ikke bestemt mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det gør mig ondt 🙁 Kan godt forstå du overvejer sættet, det er så fint og til en god pris som går til et fint formål.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke smukke produkter og fedt de har så meget fokus på brystkræft!

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ja, ikke? Jeg er også stor fan af hvor meget fokus de har på det 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er ret vild med indpakningen på produkterne! Så sødt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Den er også så fin! Det er fedt at de har lavet specielle “indpakninger” til anledningen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence | Essence Bootiful Nights (LUKKET)