GIVE AWAYS

Konkurrence | Essence Bootiful Nights (LUKKET)

13. oktober 2017

Essence Bootiful Nights*Reklame

Halloween er lige rundt om hjørnet og flere og flere tager traditionen til sig herhjemme. Essence – et billigt, lækkert og kvalitetsbevidst makeup mærke er altid med på moden i lækre farver og festlig emballage. De vil sammen med mig sætte gang i lidt (u)hyggelig halloween stemning herinde og derfor kan to af jer følgere vinde lidt lækkert makeup til at blive gjort helt klar til Bootiful Nights.. ??

To heldige følgere kan altså vinde produkterne som ses på billedet:
3 x liquid lipsticks
1 x moonlight eyes cream eyeshadow
1 x cracked metal topcoat
1 x metal art lip & eyeliner

Regler:
Skriv en kommentar hvor I fortæller om I fejrer halloween og/eller hvad I godt kan lide ved halloween

Konkurrencen slutter om en uges tid.
Gælder danske postadresser. 
Held og lykke 🙂

Vinderne er kommentar nr. 17 & nr. 25! Tillykke til Dorthe og Heidi 🙂 Jeg kontakter jer på mail.

*Konkurrencen er sponsoreret således,
at jeg har fået lov til at udlodde produkterne

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

 • Svar
  Anna-Louise Petersen
  14. oktober 2017 den

  Jeg plejer normalt ikke at holde halloween, men i år skal jeg faktisk til en fødselsdags-halloween fest, så makeuppen ville passe perfekt dertil?

 • Svar
  karina sørensen
  14. oktober 2017 den

  I år skal jeg i til Halloween fest , & jeg vil knus elske at kunne vinde disse skønne produkter lige hvad jeg skal bruge til denne aften . så jeg krydser alt & håber af hele mit hjerte . mange knus & tanker herfra RIBE .

 • Svar
  Trine Moustgaard
  14. oktober 2017 den

  Jeg plejer kun at sætte lidt græskar op med lys men i år tager vi til horrornight. Bliver så fedt ??✌

 • Svar
  Eva
  14. oktober 2017 den

  Jeg har aldrig rigtig fejret halloween, men de sidste par år har en af mine veninder inviteret til uhygge med film og snask så en eller anden form for halloweenfejring er det blevet til.
  Vildt lækker præmie btw. Håber jeg er en af de heldige ?

 • Svar
  Lis Olesen
  14. oktober 2017 den

  Jeg holder halloween sammen med børnebørnene som elsker det

 • Svar
  Maria Seidelin
  14. oktober 2017 den

  I år fejrer vi det på Læsø. Men der er altid mange arrangementer i Brugsen, forening osv. Så børnene får lov at bestemme. Jeg elsker det fordi jeg elsker at forkæle børnene med udklædning, sjov mad osv <3

 • Svar
  Gitte Leth D
  14. oktober 2017 den

  Jaaa det er jo helt perfekt til min halloween fest , ville være helt fedt at skrue op for uhyggen med denne makeup;)

 • Svar
  Maria Ørum
  14. oktober 2017 den

  Vi har gjort da børnene var mindre, men de gider det ikke mere, så nej vi fejrer ikke halloween ?

 • Svar
  Anne-Marie
  14. oktober 2017 den

  Børnene elsker Halloween, så vi fejrer det altid lidt. Har et græskar og laver lidt Halloween mad og kage eller sådan noget. Den mindste klæder sig ud og går ud med en veninde. Det er ret vildt hvad de kommer tilbage med af slik, så der må være mange der fejrer Halloween?

 • Svar
  Sophie
  14. oktober 2017 den

  Vi holder altid Halloween og pynter op inden. Min kæreste er halvt amerikaner, så det har vi altid gjort. Jeg elsker spooky/creepy ting, så er stor fan.

 • Svar
  Malene R
  14. oktober 2017 den

  Jeg holder normalt ikke halloween 🙂

 • Svar
  Maibrith H. Poulsen
  14. oktober 2017 den

  Vi elsker Halloween, pynter op og hygger med slik. Vi har selvfølgelig også udklædning, i år er jeg hundjævel?

 • Svar
  Camilla
  14. oktober 2017 den

  Vi pynter op og skærer græskar. I år skal mine veninder og jeg holde halloweeen middag sammen. ?

 • Svar
  Britt S
  14. oktober 2017 den

  Vi fejre ikke halloween men det gør min store datter, hun skal til halloween fest så jeg tror hun ville blive glad for noget lækkert makeup ???

 • Svar
  Louise O
  14. oktober 2017 den

  Fejrer ikke Halloween

 • Svar
  Lena
  14. oktober 2017 den

  Vi fejrer det som sådan ikke hos os, vi pynter lidt op men det er det. Elsker dog alt det uhyggelige ved det. ^^

 • Svar
  Dorte Slouborg
  14. oktober 2017 den

  Jeg fejrer ikke Halloween, – og bryder mig ikke rigtig om det. Men min datter vil blive glad for makeup’n 🙂 Hun skal til en Halloween-fest <3

 • Svar
  Lise Brønnum Friis
  14. oktober 2017 den

  Jeg fejrer det ikke hjemme hos mig selv, men bliver jeg inviteret ud til halloween så nyder jeg det 🙂

 • Svar
  LeahSephira
  15. oktober 2017 den

  Jeg fejrer som sådan ikke halloween, men min kæreste og jeg plejer at prøve at udskære et græskar bare for hyggens skyld. Hvis jeg havde et hus, ville jeg gå all-in og dekorere det fuldt ud! Men det har jeg desværre ikke (endnu), så det bliver som regelt bare lidt nips her og der. Men jeg synes halloween er hyggelig, måske fordi jeg elsker efterår 🙂

 • Svar
  Tina H
  15. oktober 2017 den

  Jeg fejrer ikke som sådan halloween. Min kæreste og jeg har dog en super hyggelig tradition, hvor vi laver hver vores græskarmand, som vi stiller ud foran vores hoveddør med lys i 🙂

 • Svar
  maibritt jeppesen
  15. oktober 2017 den

  jeg fejrer det som sådan ikke, men det kommer nok når jeg får børn 🙂

 • Svar
  Nicoline
  15. oktober 2017 den

  Jeg elsker halloween og har her de seneste par år, pyntet lidt op hjemme ved mig selv med nogle små forskrække ting og har altid et spøgelse eller græskar udenfor med lys og pynte græskar foran min dør – kæmpe faaan! 😀

  PS: lækker konkurrence. <3

 • Svar
  Lis
  15. oktober 2017 den

  Nej, men mine børnebørn gør og elsker det

 • Svar
  Caroline Modin
  16. oktober 2017 den

  Fejrer det ikke som sådan men kan godt lide græskarsuppe 🙂

 • Svar
  Heidi Kiss
  16. oktober 2017 den

  Vi skal holde det i fuld stil i min søns børnehave. Udklædning af både børn og voksne (her ville make-uppen være tiltrængt, for jeg har ingen kostumer ellers 😛 ! ), græskarudskæring, oppyntning af uhyggelige genstande og genfærds-fotos. Vi glæder os alle

 • Svar
  Sara
  16. oktober 2017 den

  Vi fejrer det ikke rigtigt, men vi skære da et græskar til pynt. ?

 • Svar
  Lisa Nielsen
  17. oktober 2017 den

  Fejrer det ikke som sådan, men min søster har pyntet hytten op med uhyggelige ting. Derudover står der nogle gange gyser-film på tapetet med min søster og mor i Oktober måned så gyser-film fredag d. 13 😉

 • Svar
  Rikke
  17. oktober 2017 den

  Hyggen omkring at lave græskar og pynt 🙂

 • Svar
  Satina Wandel
  18. oktober 2017 den

  Jeg fejrer ikke Halloween, medmindre jeg bliver tilbudt muligheden – altså hvis nogen holder en Halloween fest. Jeg har dog yndet at tage udklædt i skole på Halloween de år, jeg nu engang har gået i skole på den tid af året 😀

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Rikke Marie
  18. oktober 2017 den

  Fejre ikke Halloween, men jeg er vild med at gå og se på alle de udskårne græskarhoveder 🙂

 • Svar
  Marlene Høj
  18. oktober 2017 den

  Vi pynter lidt op med græskar og uhyggelige lys ? Men ud over det gør vi ikke så meget ?

 • Svar
  Susanne Nielsen
  20. oktober 2017 den

  Jeg havde den hyggeligste Halloween-middag i går aftes. Mine børn var hjemme fra Fyn og jeg havde hentet min mor, og dækket uhyggeligt op i spisestuen med Halloween-lyskæder, edderkopper og andet pynt. Maden stod på Moskus-and og gammeldaws hvidkål. Der var tilfredse smil bordet rundt 🙂

 • Svar
  Katrine K
  20. oktober 2017 den

  Jeg gør ikke særligt meget ud af Halloween – men min ældste datter er helt vild med det og ode fejrer det i skolen/SFO’en – i år skal hun til Halloween fest (incl aftensmad) i SFO’en om fredagen og ud at rasle på selve Halloween

 • Svar
  Dorthe Bille
  23. oktober 2017 den

  For første gang i mange år skal jeg til Halloweenfest og det glæder jeg mig til

Skriv svar