Julekalendere for kvinder | Beauty edition

Konkurrence | Essence Bootiful Nights (LUKKET)

Essence Bootiful Nights*Reklame

Halloween er lige rundt om hjørnet og flere og flere tager traditionen til sig herhjemme. Essence – et billigt, lækkert og kvalitetsbevidst makeup mærke er altid med på moden i lækre farver og festlig emballage. De vil sammen med mig sætte gang i lidt (u)hyggelig halloween stemning herinde og derfor kan to af jer følgere vinde lidt lækkert makeup til at blive gjort helt klar til Bootiful Nights.. ??

To heldige følgere kan altså vinde produkterne som ses på billedet:
3 x liquid lipsticks
1 x moonlight eyes cream eyeshadow
1 x cracked metal topcoat
1 x metal art lip & eyeliner

Regler:
Skriv en kommentar hvor I fortæller om I fejrer halloween og/eller hvad I godt kan lide ved halloween

Konkurrencen slutter om en uges tid.
Gælder danske postadresser. 
Held og lykke 🙂

Vinderne er kommentar nr. 17 & nr. 25! Tillykke til Dorthe og Heidi 🙂 Jeg kontakter jer på mail.

*Konkurrencen er sponsoreret således,
at jeg har fået lov til at udlodde produkterne

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

34 kommentarer

 • Dorthe Bille

  For første gang i mange år skal jeg til Halloweenfest og det glæder jeg mig til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg gør ikke særligt meget ud af Halloween – men min ældste datter er helt vild med det og ode fejrer det i skolen/SFO’en – i år skal hun til Halloween fest (incl aftensmad) i SFO’en om fredagen og ud at rasle på selve Halloween

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nielsen

  Jeg havde den hyggeligste Halloween-middag i går aftes. Mine børn var hjemme fra Fyn og jeg havde hentet min mor, og dækket uhyggeligt op i spisestuen med Halloween-lyskæder, edderkopper og andet pynt. Maden stod på Moskus-and og gammeldaws hvidkål. Der var tilfredse smil bordet rundt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Vi pynter lidt op med græskar og uhyggelige lys ? Men ud over det gør vi ikke så meget ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fejre ikke Halloween, men jeg er vild med at gå og se på alle de udskårne græskarhoveder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fejrer ikke Halloween, medmindre jeg bliver tilbudt muligheden – altså hvis nogen holder en Halloween fest. Jeg har dog yndet at tage udklædt i skole på Halloween de år, jeg nu engang har gået i skole på den tid af året 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hyggen omkring at lave græskar og pynt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Nielsen

  Fejrer det ikke som sådan, men min søster har pyntet hytten op med uhyggelige ting. Derudover står der nogle gange gyser-film på tapetet med min søster og mor i Oktober måned så gyser-film fredag d. 13 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vi fejrer det ikke rigtigt, men vi skære da et græskar til pynt. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kiss

  Vi skal holde det i fuld stil i min søns børnehave. Udklædning af både børn og voksne (her ville make-uppen være tiltrængt, for jeg har ingen kostumer ellers 😛 ! ), græskarudskæring, oppyntning af uhyggelige genstande og genfærds-fotos. Vi glæder os alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Modin

  Fejrer det ikke som sådan men kan godt lide græskarsuppe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Nej, men mine børnebørn gør og elsker det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker halloween og har her de seneste par år, pyntet lidt op hjemme ved mig selv med nogle små forskrække ting og har altid et spøgelse eller græskar udenfor med lys og pynte græskar foran min dør – kæmpe faaan! 😀

  PS: lækker konkurrence. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  jeg fejrer det som sådan ikke, men det kommer nok når jeg får børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg fejrer ikke som sådan halloween. Min kæreste og jeg har dog en super hyggelig tradition, hvor vi laver hver vores græskarmand, som vi stiller ud foran vores hoveddør med lys i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fejrer som sådan ikke halloween, men min kæreste og jeg plejer at prøve at udskære et græskar bare for hyggens skyld. Hvis jeg havde et hus, ville jeg gå all-in og dekorere det fuldt ud! Men det har jeg desværre ikke (endnu), så det bliver som regelt bare lidt nips her og der. Men jeg synes halloween er hyggelig, måske fordi jeg elsker efterår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Brønnum Friis

  Jeg fejrer det ikke hjemme hos mig selv, men bliver jeg inviteret ud til halloween så nyder jeg det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg fejrer ikke Halloween, – og bryder mig ikke rigtig om det. Men min datter vil blive glad for makeup’n 🙂 Hun skal til en Halloween-fest <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Vi fejrer det som sådan ikke hos os, vi pynter lidt op men det er det. Elsker dog alt det uhyggelige ved det. ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Fejrer ikke Halloween

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt S

  Vi fejre ikke halloween men det gør min store datter, hun skal til halloween fest så jeg tror hun ville blive glad for noget lækkert makeup ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi pynter op og skærer græskar. I år skal mine veninder og jeg holde halloweeen middag sammen. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibrith H. Poulsen

  Vi elsker Halloween, pynter op og hygger med slik. Vi har selvfølgelig også udklædning, i år er jeg hundjævel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Jeg holder normalt ikke halloween 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Vi holder altid Halloween og pynter op inden. Min kæreste er halvt amerikaner, så det har vi altid gjort. Jeg elsker spooky/creepy ting, så er stor fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Børnene elsker Halloween, så vi fejrer det altid lidt. Har et græskar og laver lidt Halloween mad og kage eller sådan noget. Den mindste klæder sig ud og går ud med en veninde. Det er ret vildt hvad de kommer tilbage med af slik, så der må være mange der fejrer Halloween?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Vi har gjort da børnene var mindre, men de gider det ikke mere, så nej vi fejrer ikke halloween ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth D

  Jaaa det er jo helt perfekt til min halloween fest , ville være helt fedt at skrue op for uhyggen med denne makeup;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  I år fejrer vi det på Læsø. Men der er altid mange arrangementer i Brugsen, forening osv. Så børnene får lov at bestemme. Jeg elsker det fordi jeg elsker at forkæle børnene med udklædning, sjov mad osv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Olesen

  Jeg holder halloween sammen med børnebørnene som elsker det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg har aldrig rigtig fejret halloween, men de sidste par år har en af mine veninder inviteret til uhygge med film og snask så en eller anden form for halloweenfejring er det blevet til.
  Vildt lækker præmie btw. Håber jeg er en af de heldige ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Moustgaard

  Jeg plejer kun at sætte lidt græskar op med lys men i år tager vi til horrornight. Bliver så fedt ??✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I år skal jeg i til Halloween fest , & jeg vil knus elske at kunne vinde disse skønne produkter lige hvad jeg skal bruge til denne aften . så jeg krydser alt & håber af hele mit hjerte . mange knus & tanker herfra RIBE .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Louise Petersen

  Jeg plejer normalt ikke at holde halloween, men i år skal jeg faktisk til en fødselsdags-halloween fest, så makeuppen ville passe perfekt dertil?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalendere for kvinder | Beauty edition