Konkurrence | Look Good Feel Better Goodiebox (LUKKET)

Julekalendere for kvinder | Beauty edition

Mit indlæg sidste år med julekalendere til kvinder hittede stort, og det er igen i år ønsket, at jeg lavede et indlæg med dette års tilgængelige beauty adventskalendere/pakkekalendere, så here goes.. 🙂 Jeg er lidt tidligere ude end sidst, men jeg opdaterer selvfølgelig løbende, som flere kalendere bliver tilgængelige. Der mangler jo en del. Men jeg håber I finder lidt inspiration..

The Body Shop PakkekalenderThe Body Shop Pakkekalender
TBS lancerer hvert år deres tre lækre pakkekalendere hvor man selv har mulighed for at vælge indenfor det budget man har til rådighed. De kalendere jeg har set derfra, har været rigtig lækre! Hvis I klikker jer ind, kan I desuden se hvad værdi de enkelte kalendere har. Lille 395 kroner herMellem 595 kroner herStor 995 kroner her.

Lookfantastic Advent CalendarLookfantastic Advent Calendar 
Kalenderen i år byder på 9 full size produkter og 16 deluxe samples. Jeg har prøvet at google lidt rundt for at se om jeg kunne læse noget om indholdet. Og hvis det passer det jeg læste, så er den altså super lækker igen igen! 750 kroner her.

Rituals Advent Calendar Rituals Advent Calendar
Indholdet på disse har jeg også luret lidt af og det er simpelthen bare så lækkert hvad man får! Rituals er et lækkert mærke, helt perfekt selvforkælelse. De har lavet to kalendere i år så man igen kan vælge en i den billigere ende og en i den dyrere ende. Exclusive 525 kroner herDeluxe 725 kroner her.

Decléor Advent CalendarDecléor Advent Calendar
Hudplejeeksperten Decléor frister med 24 overraskelser i julekalenderen her. Det er et lækkert hudpleje mærke jeg først i år har stiftet bekendtskab med og kan kun anbefale andre det. Så tror det er et lækkert indhold! 849 kroner her.

NYX Advent Calendar NYX Advent Calendar
Denne kalender er vidst til de dedikeret læbestift kvinder. Her får man en NYX kalender spækket med intet mindre end 24 læbe produkter. Men deres læbe produkter er også super lækre, så ingen tvivl om at det er en skøn kalender. 440 kroner her.

Makeup Revolution Advent CalendarMakeup Revolution Advent Calendar
Et budgetvenligt makeup mærke der hurtigt tog beauty verdenen med storm med deres efterligninger og dupes af de mere dyrere mærker. Her får man en julekalender med 24 forskellige makeup produkter og inde på linket kan man læse hvilke produkter der er i. 405 kroner her.

Feelunique 12 days of beauty Christmas CalendarFeelunique 12 Days of Beauty Christmas Calendar
Julekalenderen her bliver først tilgængelig længere henne på måneden, men man kan allerede nu skrive sig op. Den indeholder forskelligt makeup fra forskellige mærker som Feelunique fører på deres shop. 310 kroner her.

Yves Rocher Xmas JulekalenderYves Rocher Xmas Julekalender 
Julekalenderen her fra Yves Rocher havde jeg sidste år og jeg kan meget varmt anbefale den. Langt de fleste af pakkerne indeholder fullsize produkter og de er rigtig gode til at variere med alt indenfor skønhed, så man kan få afprøvet lidt af det hele. Så lækker en kalender og til en billig pris! 699 kroner her.

Sephora AdventskalenderSephora Advent Calendar 
Sephora har i år denne smukke adventskalender fyldt med skønhedslir. Der er en god blanding af både makeup, badeprodukter og kropspleje i. Kalenderen er som resten af Sephora’s julekollektion lavet i et smukt tema af lyserød og hvid med guldræve og guldstjerner. Koster 375 kroner (tilgængelig fra uge 48).

BareMinerals Box Of Wonders Advent Calendar BareMinerals Advent Calendar
Lækker makeup julekalender spækket med mineralske godter til at få en flot og naturlig makeup uden det bliver for meget. 795 kroner her.

Cowshed Advent CalendarCowshed Travel Advent Calendar
Her får man en julekalender fra hudpleje mærket Cowshed. Et mærke jeg selv har prøvet lidt fra – ganske lækkert og dufter dejligt. Kalenderen er fyldt med rejsestørrelser, så man kan få prøvet lidt af hvert. 543 kroner her.

Essie Advent CalendarEssie Advent Calendar
Hvis du har et hjerte af lak, så må denne julekalender lige være sagen. Essie er et super populært neglelak mærke, og her kan man altså få opfyldt drømmen i en julekalender. 658 her.

Jo Malone Advent Calendar Jo Malone London Advent Calendar
Et luksus mærke af høj kaliber hvilket også kommer til udtryk i prisen på kalenderen her. Jeg kender til mange som elsker deres dufte, og dem vil man nok også stifte bekendtskab med i julekalenderen. Jeg kan ikke læse mig frem til meget andet end at den er fyldt med lækre overraskelser, cologner, lys og meget andet. 2740 kroner her.

L'Occitane Advent CalendarL’Occitane Advent Calendar 
Det her mærke kender jeg slet ikke og kan derfor ikke give min mening med på vejen om hvorvidt det er lækkert eller ej. Men jeg synes at kalenderen ser hyggelig og spændende ud. 435 kroner her.

Markwinn Kosmetik adventskalender Markwinn Kosmetik Kalender
Denne julekalender vil jeg nok mene mest er beregnet til børn der viser interesse for at lege med makeup. Det er en kalender der som regel er i Matas hvert år, men indholdet er ikke noget særligt af kvalitet. 150 kroner her.

Matas pakkekalender Classic Advent LuksusMatas Pakkekalender 
Matas har vanen tro deres tre slags pakkekalendere hvor stort set alle kan være med. Man kan som regel altid læse indholdet i hver enkel inde på deres hjemmeside, og i år synes jeg altså den er rigtig god. Især luksus kalenderen. Men det er nok også fordi at Matas udvider deres kreds af mærker og produkter og der hele tiden kommer mere og mere spændende til. Classic 599 kroner her. Advent 699 kroner her. Luksus 999 kroner her.

Nuxe Beauty advent calendarNuxe Advent Calendar 
Nuxe disker op med en rejsevenlig størrelse julekalender i år, så man har mulighed for at prøve en bred vifte af deres produkter. Jeg elsker selv mærket og ved at det er populært blandt mange. 432 kroner her.

Tanya Burr 12 Sweet Days Beauty CalendarTanya Burr 12 Sweet Days Beauty Calendar 
Youtuberen Tanya Burr har taget en del mennesker med storm på hendes kanal og efterfølgende udviklet sit eget makeup mærke. Det makeup mærke kan man gå på opdagelse i, i hendes julekalender her. Der er lidt forskelligt kosmetik og neglelak i. 168 kroner her.

Lancôme Julekalender
Årets julekalender fra Lancôme er den ultimative forkælelse i en god blanding af både makeup, hudpleje og duft. Kalenderen består både af rejsestørrelser såvel som fullsize produkter. Hvis man er nysgerrig på hele indholdet, kan man se det inde på linket. 795 kroner her.

Essence julekalender Føtex BilkaEssence Julekalender 
Da jeg så at Essence har lavet en julekalender i år, blev jeg rigtig glad! Det er så fantastisk et mærke der er i den virkelig budgetvenlige del prisskalaen. De laver så mange fede produkter og jeg kan kun anbefale at prøve dem! Så denne julekalender ville være en god mulighed for at blive overrasket samtidig med at man kan teste en masse forskelligt. Koster 249 kroner hos Føtex og Bilka.

Kiehls Julekalender MagasinKiehls Julekalender
Kiehls produkter er altid en fryd for øjet. I år disker de op med en lækker farverig kalender der indeholder en god del af deres ikoniske produkter samt lækre luksus prøver og almindelige prøver indenfor hud og hårpleje. Koster 595 kroner her.

Opdateres løbende….

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence | Look Good Feel Better Goodiebox (LUKKET)