PARFUMER & DUFTE

CLEAN | Warm Cashmere

27. september 2017
CLEAN Warm Cashmere

CLEAN Warm Cashmere*Reklame

Når årstiderne skifter i løbet af året følger der som regel dufte, der er skabt så de tilpasser sig de enkelte årstider. CLEAN har netop lanceret en ny, limited edition duft, Warm Cashmere, der bare dufter helt som følelsen af frisk efterår, striktrøjer og ægte hygge.

Flakonen er enkel men stilren, som man kender CLEAN flakonerne i forvejen, og ved selve duften fanges man af en sensuel, krydret og varm men samtidig frisk fornemmelse. Det er en blanding af noter som Bergamotte, Blodappelsin, Solbær, Afrikansk Orkidé, Iris, Vetiver Haiti, Cedertræ og Moskus.

Jeg er fuldstændig pjattet med den og netop  den sensuelle men varme følelse man får når man bærer den på huden. Så fortryllende og lækker. CLEAN er et af mine favoritmærker og har været det i mange år. Man kan i øvrigt blande sine CLEAN dufte og skabe en personlig duft ud af det 🙂

Læs også: Clean | Cashmere

Desværre er det en limited edition duft, så man skal nok skynde sig at klikke den hjem, inden den er væk. Lige nu kan I faktisk spare 20% hos Magasin, så er det jo alligevel super oplagt at forkæle sig selv med en efterårs duft 😉 Har I duftet til den nye Warm Cashmere? Har I en favorit duft fra CLEAN? *(Duften er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produktet. Jeg skriver om det jeg kan lide og det som bloggen står for)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

 • Svar
  Nazila
  27. september 2017 den

  Jeg elsker dufte fra Clean – de passer altid perfekt til hverdagen <3

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   27. september 2017 den

   Lige præcis! Hvilke favoritter har du? Jeg elsker især Skin og Rain <3

   • Svar
    Nazila
    27. september 2017 den

    Min favoritter er også Skin og Rain, og derudover kan jeg også godt lide shower fresh <3

 • Svar
  Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
  27. september 2017 den

  Åhh jeg elsker virkelig efterår! Man brude næste lige hen og dufte til den i Magasin! 😀

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   27. september 2017 den

   Det gør jeg også! Og det vil jeg anbefale dig <3 Den er super god 🙂 Jeg har fået en del komplimenter for den 😀

 • Svar
  kathrine johansen
  27. september 2017 den

  Clean er de bedste parfumer elsker dem så meget, har endnu ikke duftede til den! 🙂

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

 • Svar
  Vanessa
  28. september 2017 den

  Åh, det går ikke du smider sådan nogle lækre dufte op. Min liste vokser og vokser ?

Skriv svar