R.I.P | Når man mister..

Ecooking | Dermaroller 0,5 mm

Ecooking Dermaroller Super Serum*Reklame

Den vildeste hype i noget tid indenfor hudpleje er helt klart en dermaroller. En rulle med hundredevis af nåle til at køre rundt i ansigtet. Jeg har selv længe gerne ville prøve én, hvilket jeg har haft muligheden for nu. Billigvoks.dk er begyndt at forhandle Ecooking – et dansk hudpleje mærke der på ingen tid er kravlet øverst på stigen og boomer i rigtig mange hjem. I den forbindelse har jeg haft muligheden for at teste deres dermaroller med tilhørende serum til påføring efterfølgende..

? Ecooking Dermaroller 0,5 mm599 kroner
Dermarolleren er udstyret med ikke mindre end 540 små nåle der har til formål skånsomt at forbedre hudens struktur og udseende. Man ruller blidt over huden i vandret, lodret og diagonal retning – og her er det vigtigt at man ikke trykker hårdt og at man løfter rullen når man skifter sted og område med rullen. De steder man anvender rullen penetreres hudens overflade og herefter begynder huden at regenerere sig selv, hvilket sætter gang i celle- og kollagen produktionen i huden og efterfølgende produkter der anvendes, optages op til 200 gange bedre end ellers. Man vil derfor opnå hurtige og flotte resultater med de problemområder man nu måtte have. Den er beregnet til fx at reducere ar, rynker, pigmentpletter og fine linjer.

Jeg har anvendt rullen primært på kinderne hvor jeg døjer meget med små karspringninger, samt på næsen i håb om at reducere porernes synlighed. Karspringningerne skal jeg arbejde mere og længere på – men jeg synes dog at rødmen er reduceret en smule. Men ved næsen har jeg oplevet store forandringer og det er jeg virkelig positiv over. Og generelt er min hud bare pænere og mere jævn og glat at se på efter brug af rullen. Jeg var egentlig også meget nervøs for om det ville gøre ondt og efterlade huden meget rød og “blodig”. Men det kildede mest og jeg synes ikke huden blev overdrevet rød eller noget efterfølgende.

OBS: Før anvendelse af rullen skal man sørge for at have renset huden. Og rullen skal desinficeres både før og efter brug. Her medfølger en flaske i købet, hvor man kan blande op i forholdene 1:1. Det er meget vigtigt at holde den ren og fri for snavs og bakterier.

? Ecooking Super Serum389 kroner
Efter behandling med dermaroller har jeg anvendt denne serum også fra Ecooking som egentlig er en anti-age serum beregnet bedst til kvinder på +35 år. Men det tager jeg ikke så tungt, da den har en masse andet godt at byde på som er lige så godt til en som mig på 26 år 😉 Denne super serum opstrammer og udglatter huden, hvilket virkelig har en effektiv virkning efter brug af rullen, da produktet jo som sagt optages mange mange gange bedre. Det føles super lækkert og gør også at huden ser så lækker og sund ud. Derud over er den spækket med hyaluronsyre, hvilket binder fugten i huden, så den bliver dejligt fugtmættet.

Hvis I ellers er nysgerrige på Ecookings øvrige udvalg, kan jeg helt klart anbefale jer at kigge nærmere på deres A-vitamin kapsler samt peeling maske. Så lækre produkter! 🙂 Har I erfaring med Ecooking? Har I prøvet en dermaroller? *(Produkterne er modtaget som gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Ecooking dermarollerFølg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

7 kommentarer

 • jeg er også bare glad for min <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kun hørt godt om dem, og har også et par stykker selv jeg indtil videre ikke må bruge pga min urenheder i ansigtet – lidt ærgerligt! Godt indlæg mus <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Du kan godt glæde dig 🙂 Og tak søde du <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har godt hørt om dermarolleren før, men det lyder så voldsomt, synes jeg, med alle nålene. Men måske man burde give det et forsøg alligevel! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det er også lidt småskræmmende, men det gjorde slet ikke ondt på mig – synes kun det kilder på huden 😀 Tror til gengæld det gør ondt hvis man kommer til at trykke for hårdt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid gerne ville prøve en dermaroller, men må ærligt indrømme at tanken om alle de små nåle gør mig en smule bange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det ser mere skræmmende ud end det er 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

R.I.P | Når man mister..