Nails Inc | Neglepleje

A-derma | Sensifluid Micellar Water

A-derma Sensifluid Micellar water *Reklame

Jeg elsker hudpleje produkter og jeg elsker især de lækre apotekermærker der findes derude! Jeg har testet to produkter fra det skønne A-Derma mærke, hvor det ene er en forbedret formulering af et i forvejen eksisterende produkt 🙂

? A-Derma Sensifluid Micellar Water 119,50 kroner
Rensevandet her er en ny og forbedret formulering af deres i forvejen eksisterende rensevand. Den indeholder Rhealba Havreekstrakt der virker beroligende og er irritations dæmpende for huden. Den renser makeup og snavs uden at udtørre huden og efterlader huden frisk og blød. Især sidstnævnte er jeg smadderglad for, da min hud hurtigt skaber sig og bliver tør. Men med denne er huden dejligt fugtet og frisk.

? A-Derma Rheacalm Soothing Eye Contour124,50 kroner
Øjencremen her indeholder også Rhealba Havreekstrakt – det har et højt indhold af stivelse der fugtgiver og fremmer hudens cellefornyelse. Øjencremen beroliger sarte, overfølsomme og hævede øjenomgivelser. Den er en af de bedste jeg har prøvet til mine øjenomgivelser. Jeg har haft en periode med kløe og irritation lige under øjet som gør ondt og svier. Så jeg har trofast brugt denne morgen og aften hvilket hjælper godt på det.

Generelt er deres Rheacalm serie beregnet til sart og reaktiv hud. Så den kan jeg anbefale at tjekke ud lige her 🙂 Kender I A-Derma? Har I nogle produkter derfra I vil anbefale? *(Produkterne er modtaget som gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails Inc | Neglepleje