The Body Shop | Hårpleje nyheder

Nails Inc | Neglepleje

Nails Inc Nail care* Reklame

I forbindelse med, at jeg forleden dag swatchede nogle af de nye Gel Effect lakker fra Nails Inc, skrev jeg også, at jeg snarest ville komme ud med et indlæg om nogle af de plejeprodukter fra Nails Inc, som jeg bruger før, under og efter når jeg bruger neglelak 🙂

? Nails Inc Nailkale Superfood Basecoat 145 kroner
En basecoat bruger jeg før neglelak for både at styrke neglene, men også for at beskytte dem mod misfarvninger på neglene, da nogle lakker godt kan misfarve voldsomt. Jeg kan også finde på at bruge det selvom jeg ikke har neglelak på, da det styrker mine negle og gør så de ikke flosser og splitter i lag. Denne basecoat fra Nails Inc indeholder kålekstrakt der styrker neglene, og så er den klistret på en god måde, så den hæfter sig godt til neglen og gør at neglelakken også lægger sig fint og pænt. Derud over tørrer den super hurtigt, hvilket er vigtigt for mig ved valg af basecoat.

Læs også: Nails Inc | Gel Effect

? Nails Inc Treat Kensington Caviar Topcoat145 kroner
Efter neglelakken er lagt kommer man topcoat på der forlænger neglelakkens levetid. Og næsten alle lakker er lige gode og holdbare hvis bare man forsegler lakken og kommer en god topcoat på til slut. Denne topcoat er fyldt med caviar ekstrakt og giver et slags wet look finish til lakken. Den er god og nem at arbejde med og tørrer også forholdsvist hurtigt.

?  Treat Superfood Repair Oil145 kroner
Efter at have rodet med neglelak er mine negle, neglebånd og huden omkring ofte tør og træls efter brug af neglelakfjerner/acetone. Så der kan jeg godt lide at bruge en fugtgivende negleolie som udover at fugte, også styrker mine negle og hjælper med at holde dem stærke og få dem til at vokse. Denne olie indeholder en god blanding af fugtgivende og nærende superfood olier som plejer negle og neglebånd. Rigtig lækker olie med pipette funktion så man nemt og drøjt kan dosere behandlingen.

Nails Inc er som sagt nyt i Matas hvor det forhandles både i butikkerne såvel som online 🙂 Har I erfaring med Nails Inc produkter? Hvad bruger I for at passe på jeres negle?  *(Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop | Hårpleje nyheder