Nails Inc | Gel Effect

The Body Shop | Hårpleje nyheder

The Body Shop Nyheder Coconut oil Banana hair mask*Reklame

Husker I mit indlæg med Banana Shampoo & Conditioner fra The Body Shop? Næsten lige da jeg havde skrevet det, landede der nogle flere af nyhederne hos mig. Blandt andet den tilhørende Banana hårmaske..

? Banana Truly Nourishing Hair Mask 125 kroner
Hårmasken her indeholder en blanding af Community Trade ingredienser som økologisk bananpure fra Ecuador og paranøddeolie fra Peru. Det er en hårmaske der kan bruges en gang ugentligt og som efterlader håret næret fra rod til spids og giver et flot og skinnende resultat. Jeg bruger masken efter shampoo og inden balsam hvor jeg masserer den ind i hovedbunden og ned til spidserne og ruller håret op i en knold. Imens man venter kan man fint skrubbe kroppen, barbere ben, rense ansigt og hvad man ellers plejer i sin baderutine.. Herefter sørger jeg for at skylle det godt ud og afslutter med balsam. Det giver den lækreste følelse i håret.

Læs også: The Body Shop | Vitamin E serien

? Coconut Oil Brilliantly Nourishing Pre-Shampoo Hair Oil 125 kroner
Velduftende kokosolie der med fordel kan bruges på flere måder og er beregnet til alt hår uanset hårtype. Produktet kan masseres ind i håret og sidde natten over, eller det kan masseres ind i håret fem minutter før badet og skylles ud eller bruges i tørt hår til at pleje spidserne. Jeg har brugt den inden badet hvor jeg har kommet det i hele håret, og derefter kommet almindelig shampoo i for bedre at kunne skylle det ud og derefter fortsat min hårvask rutine. Og ellers har jeg mest brugt den som en olie efter badet til spidserne, for at gøre dem bløde og glansfulde. Den er drøj i brug og rigtig lækker.

Husk i øvrigt at The Body Shop har 30% på deres produkter til og med I DAG! Jeg var inde og klikke deres Fuji Green Tea Refreshing Purifying Cleansing Hair Scrub, Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask og Hemp Hand Protector hjem, som jeg glæder mig til at prøve 🙂 Har I kendskab til nogle af produkterne her og har I selv været inde og klikke noget hjem?  *(Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide og det som bloggen står for)

The Body Shop Nyheder Coconut oil Banana hair mask

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

10 kommentarer

 • Jeg fik udnyttet medlemsdagene til at få købt nye forsyninger af Almond Milk & Honey serien 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det er også en dejlig serie! Jeg bestilte håndcremen fra serien sidst, den er simpelthen fantastisk. Og så er jeg helt syg med duften. Skal helt klart prøve deres scrub en dag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay! Selvom jeg ikke er ret vild med duften (Var inde og dufte til dem efter jeg skrev til dig på Instagram), men som hårmaske…. der tror jeg sku godt jeg kunne gå med til den. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Duften forsvinder også, så ens hår bare dufter rent 😀 Så det kan du roligt gøre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal så meget ud og have de banan produkter nu – tak for anbefalingen smukke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Selv tak <3 Glæder mig til at høre hvad du synes om den 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmh, hvor ser det lækkert ud! Elsker The Body Shop❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Også jeg! Har også lige bestilt da de havde tilbud, så den pakke skal jeg hente senere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kan næsten kun dufte bedre end banan serien, til trods for at mine to hade-lugte er banan og kokos.
  jeg må lokke min søster til at lave nogle prøver til mig, for det lyder jo ikke helt dårligt med en olie til håret, som skylles ud før shampoo 😮 – jeg er total fan af multiolier

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Kokos er en af mine favorit dufte når det kommer til hudpleje 😛 haha. Men ja, du må næsten lige få en prøve. Og kokosolien er slet ikke voldsom i duften, den er meget mild. Banan serien dufter bare mums <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails Inc | Gel Effect