NEGLELAK & LIR

Nails Inc | Gel Effect

NAILS INC GEL EFFECT

NAILS INC GEL EFFECT*Reklame

Matas har lanceret Gel Effect lakkerne fra Nails Inc, som jeg har swatchet til jer i indlægget her. Gel Effect serien byder på en lang række lækre farver der er super pigmentrige, nemme at lægge og som efterlader neglene i den lækreste gel finish. De fås i 18 forskellige farver og koster 145 kroner pr stk.

Nails Inc Gel Effect Lacquers
• Porchester Square – Muldvarpe grå
• Francis Street – Lyserød nude
• Great Queen Place – Pink
• Lamb Lane – Lyserød
• Black Taxi – Sort

Hvis I kender neglelak mærket OPI og er glade for det, vil I bestemt være begejstret for at få fingrene i Nails Inc, da det minder rigtig meget om OPI både med den brede lækre pensel, gode dækkeevne samt at de er nemme at arbejde. Og OPI er et af mine favorit mærker, så jeg vil med glæde anbefale det her skønne mærke! 🙂

Der kommer snart et indlæg med plejeprodukter til neglene, også fra Nails Inc, om produkter jeg bruger før, under og efter når jeg arbejder med neglelak, for at pleje mine negle bedst muligt. Hvad synes I om farverne? Har I prøvet noget fra Nails Inc? *(Lakkerne er modtaget som gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

Relaterede indlæg

9 Kommentarer

 • Svar
  Emma
  1. september 2017 den

  Sikke nogle fine farver! Jeg har også prøvet Nails Inc en gang, virkelig nogle fine farver de har 🙂

  http://kaffeogkjoler.dk/

 • Svar
  Malue Jasmine
  1. september 2017 den

  Jeg elsker den lyserøde!
  Den er så pæn 😀

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

 • Svar
  Camilla Christine
  1. september 2017 den

  De er så fine deres lakker, er vild med den vi fik i goodieboxen der fylder riller ud. gad godt eje nogle flere derfra og de farver du har er bare smukke!!

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   1. september 2017 den

   Den har jeg desværre ikke prøvet 🙁 Jeg fik deres lækre topcoat. Og ja, de er så fine og passer godt sammen <3

 • Svar
  Camilla
  1. september 2017 den

  Sikke nogle smukke farver! Er helt vild med den muldvarpe grå (:
  Camilla | http://cammi.dk

 • Svar
  Satina Wandel
  2. september 2017 den

  Uh, den grå er ret sej! 😀

  http://nouw.com/satinawandel

 • Skriv kommentar