The Body Shop | Vitamin E serien

Goodiebox | The Members Box 2017

Goodiebox The Members Box August 2017* Reklame

I kan glæde jer til endnu en månedlig boks herpå bloggen. Fremover vil jeg igen skrive om GOODIEBOX hvilket jeg har glædet mig til! Denne måneds box hedder The Members Box og den er altså for OS medlemmer. Derfor er den naturligvis også sammensat af fire trofaste medlemmer/abonnementer som har været forbi GOODIEBOX og finde deres favoritter.

Lad os kigge nærmere på indholdet.. 🙂

Goodiebox The Members Box August 2017? THE VINTAGE COSMETICS COMPANY Eyelash Curler
Øjenvippebukker til at bukke og løfte øjenvipperne hvilket giver indtrykket af et mere åbent øje. Den kommer i en lækker rosaguld farve i en super flot og vintage emballage. Vi har før fået en pincet fra selvsamme mærke, som jeg er rigtig glad for.

? NAILS INC Powered by Collagen Top Coat
Topcoat er det sidste step i neglerutinen efter at have lagt neglelak. Og med denne får man et skinnende og glansfuldt resultat. Husk altid at forsegl enderne på neglene, så neglelakken får længere levetid! Det er faktisk først i år jeg har stiftet bekendtskab med Nails Inc – et mærke jeg er blevet rigtig glad for, så en topcoat til samlingen gør bestemt ikke noget.

? PIXI Multibalm
Kultmærket Pixi byder på en fin multibalm i en flot rosa nude farve. Den kan bruges til læber, kinder eller sågar øjenskygge sikkert, hvis man ønsker. Jeg har prøvet at duppe den på kinderne hvilket jeg bedst kan lide og som giver et frisk og naturligt look.

? EMITÈ Millesis’ Active Eye Light
Concealer til brug under øjnene til at lysne mørke rander eller blot som pleje. Den føles rar og behagelig under øjnene, men har ikke den vilde dækkeevne. Det gør dog ikke mig det vilde da jeg ikke døjer med sorte rander sådan rigtigt.

? OLE HENRIKSEN Counter Balance? Oil Control Hydrator
Ole Henriksen er klar med en ny serie i nye stærker farver som man kender resten af hans produkter. Den her nye serie er til olieret og kombineret hud. Denne hydrator matterer huden og har en reducerende effekt på hudens porer.

? OLE HENRIKSEN Find Your Balance Oil Control Cleanser
Endnu et produkt fra Ole Henriksens nye serie. Denne er en cleanser der renser huden i dybden og renser porerne for skidt og snavs.

? MIQURA Premium Foot Mask
Lækker fodmaske til brug hvis fødderne har brug for lidt forkælelse. Vi har vel alle prøvet at have ømme fødder efter en lang dag, og netop der er denne maske ideel. Det er ikke en peelende maske der fjerner død hud, det er en fugtgivende maske hvor man stikker fødderne i og efterfølgende massere det overskydende serum/creme ind i fødderne.

Jeg er super tilfreds med 5 fullsize produkter og 2 mellem størrelser produkter. Og så er jeg vild med blandingen af hudpleje, makeup og tools 🙂 Boksen koster 169 kroner om måneden inkl levering. Bliv medlem lige her! Hvad er jeres mening om denne måneds box? Hvilke produkter er jeres favoritter? *(Boxen er modtaget som gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop | Vitamin E serien