Konkurrence | Cocoa Brown selvbruner

Urban Decay | Jean Michel Basquiat

Urban Decay x Jean Michel Basquiat Eyeshadow Palette*Reklame

I makeuppens verden støder vi på mange spændende kollektioner både mærker og personer imellem. I dette indlæg vil jeg tale lidt om Urban Decay‘s limited edition kollektion der er et samarbejde med Jean-Michel Basquiat (eller nærmere hans repræsentant) som virkelig skriger skønhed med kant.

Jean-Michel Basquiat var en amerikansk kunstner der blev kendt for sine graffitiværker og som var stærk inspireret af en anden spændende og speciel kunstner, Andy Warhol, hvem han også havde et samarbejde med i 1983. Jean-Michel døde desværre ung af en overdosis heroin, men nåede alligevel at sætte sit præg på kunsten med hans måde at anvende farver på på en utraditionel måde.

? Gold Griot Eyeshadow Palette 395 kroner
Ud af hele kollektionen af forskellige produkter, har jeg modtaget denne øjenskygge palette bestående af otte neutrale farvenuancer i både matte og shimmer finish. Farverne er smukke, pigmentrige og perfekt til både hverdags makeuppen såvel som et dybere look til festlige begivenheder. Jeg er især vild med hvor godt de har ramt farverne i forhold til værkerne de har baseret kollektionen på og arbejdet udfra.

En skøn og vild kollektion der virkelig bevæger sig ud af den sædvanlige comfortzone af hvad Urban Decay ellers plejer at diske op med. Det er super fedt med noget vildt og anderledes! Tjek resten af kollektionen lige her, der i øvrigt byder på en farverig palette, lidt eyeliners og noget læbestift 😉 Hvad synes I om paletten og samarbejdet med Jean-Michel Basquiat? Kender I kunstneren og hans værker? *(Produktet er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produktet. Jeg skriver om det jeg kan lide og som bloggen står for)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence | Cocoa Brown selvbruner