Anastasia Beverly Hills | Aurora Glow Kit

Sachajuan | Thickening Shampoo & Conditioner

Sachajuan Thickening Shampoo Conditioner*Reklame

Sachajuan er et svensk mærke, opfundet af to mænd, Sacha og Juan. Eller det startede faktisk med en salon i tidernes morgen, som fik kæmpe succes og derfor som en selvfølge drev dem videre i at kreere deres navn i et mærke af skønheds produkter.

? Sachajuan Thickening Shampoo & Conditioner140 kroner & 150 kroner
Det første man bider mærke i ved mærket er deres enkle men samtidig stilrene design. Det enkle gør at det udstråler luksus. Og det er virkelig luksus for håret. Duften er en duft af luksuriøs forkælelse for håret. En duft, som sad man i en frisørsalon og blev forkælet til hårrødderne.

Deres linje her med thickening shampoo og conditioner, som jeg har testet den sidste tid, giver volumen ved at øge fylde i hårstråene og give en stærk base for styling. Efterlader ligeledes håret velduftende, blødt, luftigt og glansfuldt. Er desuden varme og UV-beskyttende.

Super lækker oplevelse med mærket. Det eneste minus er at flaskerne ikke er så store og man dermed ikke har fornøjelsen af produkterne så længe – ihvertfald ikke mig, med mit lange tykke hår 😉 Kender I Sachajuan? *(Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide og som bloggen står for)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anastasia Beverly Hills | Aurora Glow Kit