Lookfantastic Beauty Box | August 2017

Origins | Ansigts masker

Origins Rose Clay Ginzing Peel-off Mask Drink-up Intensive Overnight MaskFor noget tid siden da Magasin kørte med 20% rabat, besluttede jeg mig for endelig at kaste mig ud i at prøve nogle forskellige masker fra Origins, som jeg læser så meget godt om på både blogs og instagram.. Jeg valgte disse tre udfra at de skulle kunne rense i dybden, give en glat og jævn hud, samt give godt med fugt 🙂

? Original Skin Retexturizing Mask with Rose Clay195 kroner
En dybderensende maske med rosa ler. Indeholder små fine korn der blidt eksfolierer og forfiner hudens struktur og giver glød. Jeg er rigtig glad for masken og man kan både se og mærke hvordan den arbejder med huden. For lidt “ekstra” eksfoliering kan man tilpas fugte fingrene og massere masken rundt lige inden man skyller den af.

? Drink Up-Intensive195 kroner
Lækker fugtmaske til natten der går ind og slukker den værste tørst i huden og genopbygger fugtreserver til morgendagen med dens indhold af avocado og abrikoskerneolie. Indholdet af japansk tang reparerer hudens barriere og forebygger tegn på udtørring. Den er guld værd den her maske. Den dufter så kanon lækkert af abrikos og den giver bare så vanvittig meget fugt, hvilket gør at jeg glæder mig ekstra meget til at prøve den til vinter hvor vejret er ekstra skrap ved min hud. Jeg smører den i ansigtet om aftenen, massere den ind i huden og lader faktisk det overskydende sidde, medmindre der er meget.

? GinZing Radiance-boosting Peel-off Mask 195 kroner
Kobberfarvet peel-off maske der fjerner skidt og snavs, døde hudceller samt forfiner hudens porer. Efterlader huden glat, jævn og mere frisk. En udemærket maske der er nem at arbejde med, både ved at påføre såvel som at fjerne. Dog er den virkelig stærk i duften lige når den påføres hvilket også går i øjnene. Så det skal man lige være obs på. Men ellers arbejder den fint med huden og efterlader et fint resultat..

Jeg er blevet rigtig glad for Origins og vil smadder gerne prøve mange flere af deres produkter. Fx kunne jeg godt tænke mig at investere i deres Clear Improvement Active Charcoal Facial Mask næste gang, som virkelig skulle gå ind og arbejde med skidt og snavs i porerne.. 🙂 Har I erfaring med nogle Origins produkter – evt deres masker her? 

Origins Rose Clay Ginzing Peel-off Mask Drink-up Intensive Overnight Mask

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lookfantastic Beauty Box | August 2017